מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מילה טובה על קובי!!!אני11/01/2016
לעיתים אני נתקלת בהודעות/הערות פה בפורום שממש מבישות - את המגיב כמובן.
אין לי שום קשר לקובי, אני לא מכירה אותו באופן אישי ולא יוצא לי מכתיבת תגובה זו כלום!
לפני 7 שנים הייתי לפני לידת בתי המדהימה, ולאחר סקר שוק באינטרנט החלטתי ללכת לרכוש חבילת לידה בבייבי קלאב. קיבלתי שם שירות אדיב ומסור, עצות טובות, חבילת לידה משתלמת העונה על כל דרישותיי - בקיצור - אין מרוצה ממני.
חלפו להם השנים ובעקבות נסיבות כאלו ואחרות אנו עומדים שוב בפני קניית עגלה חדשה. את העגלה הישנה נתתי במתנה לחברה שנכנסה להיריון מתרומת זרע. אך לפני שנתתי לה אותה שמתי לב לבעיה קלה. האחריות כבר מזמן פגה, היבואן התחלף ולא ידעתי מה לעשות. פניתי לבייבי קלאב, שם במקרה עבד קובי... ורק כשפניתי לחנות הבנתי שמדובר באותו קובי של הפורום. ללא שום אינטרס לכלום, הפנה אותי קובי לכתובת שתתן לי מענה עבור העגלה, ויותר מזה - הציע את עזרתו במידה ולא אסתדר.
כאמור, כיום הזמנו עגלה חדשה לקראת הבייב הבא, וזאת הודות לקובי המדהים מהפורום.
למי שלא יודע/ת קובי ייבואן של עגלה יוקרתית, וכמו כל ייבואן של מוצר יוקרה - בטח ובטח היה שמח לו השוק היה מוצף במותג שלו. ובמקום לדחוף את המוצר שלו קובי מתאים את עצותיו לשאלות שלנו בפורום. אין יותר נקי וטהור מזה.
בשורה התחתונה - אני ממליצה לכל חברותיי להיעזר בפורום ולהסתמך על קובי - יש לו ידע, סבלנות ורצון טוב יקרים מפז!
ואם למישהו זה לא מתאים - תפרשו מהפורום! אין צורך בתגובות מבישות, כי שוב - הן מבישות רק את המגיב/ה.
שיהיה לכולנו במזל טוב ובידיים מלאות כי זה מה שבאמת חשוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מילה טובה על קובי!!! - תגובה
קובי סופר11/01/2016שלום,
תודה רבה על התגובה הנפלאה. בהחלט יש תגובות שמוציאות את החשק מלענות כאן, תגובה כזו בהחלט נותנת לי אור ושמחה. לשמחתי כפי שציינת התשובות שלי בהחלט באות ממקור טהור של להתאים את המוצר לשואל. כמו כן לצערי באופן מביש גם יבואני עגלות מנסים לקדם את מוצריהם כאן ודי מציק להם בלב או בכיס שאיני ממליץ על מוצריהם וזה טבעי (לפחות פעם בשובע אני מקבל מהם טלפונים כדי שאמחק הודעות וכו').
כמו שאני תמיד אומר: אין מוצר מושלם אבל יש מוצר מושלם עבור כל אדם מסוים.
ושוב תודה רבה על המילים הטובות :)
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)