בטיחות ברכב

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בטיחות ברכב
    שיר
    20/01/2016

היי קובי,

קנינו בסוף (בעצתך ועזרתך:) ) את פג פרגו פופ אפ עם שלדת S .
    החבילה מגיעה עם סלקל לרכב.

אני מנסה להבין גם לגבי הסלקל וגם לגבי כיסא בטיחות.
    הרכב שלי הוא ללא איזופיקס (שנת 2001) הרכב של בן הזוג הוא חדש עם איזופיקס.
    כמה זה חשוב האיזופיקס הזה?

בשתי המכוניות אנחנו צריכים אפשרות להתנייד עם התינוקת, חשבתי להזמין מתאם אחד לסלקל ולרכב השני כיסא בטיחות מגיל 0.
    השאלה מה עושים עם אין איזופיקס לרכב. האם הבסיס של פג (ללא האיזופיקס ) הוא מספיק טוב, או שעדיף לסלקל לקנות בסיס איזופיקס ואת כיסא הבטיחות ללא איזופיקס
    או להפך? שהבסיס של הסלקל יהיה רגיל וכיסא הבטיחות עם איזופיקס

ובאופן כללי, האם יש לך המלצות על כיסא בטיחות טוב גם עם וגם ללא איזופיקס,

וממש תודה על העזרה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטיחות ברכב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטיחות ברכב - תגובה

קובי סופר
    21/01/2016

שלום שיר,

לגבי הסל קל. הסל קל ניתן לחגירה גם ללא בסיס ואין צורך באיזופיקס. אם קונים בסיס מומלץ שזה יהיה איזופיקס (לרכב שבו קיימים העוגנים), הבסיס הרגיל לא מוצלח ודורש גם חגירה של הסל קל, מכאן שהוא לא חוסך כמעט כלום ולכן חבל על ההוצאה המיותרת.

הכסא בטיחות הכי מומלץ מגיל 0 הוא צ'יקו נקסטפיט, הוא היחיד שבאמת נשכב לזווית כמו של סל קל. ניתן לעגן אותו עם איזופיקס בקלות וגם לחגור עם חגורת בטיחות ברכב ללא האיזופיקס, החגירה עם החגורה מאוד טריקית ומסורבלת לביצוע. מכיוון שזהו משהו חד פעמי אני חושב שעדיין שווה ללכת עליו ולא על כסא שנחגר יותר בקלות אך לא שוכב מספיק טוב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Click tight

שיר
    21/01/2016

היי קובי , תודה על ההסבר, אני בהחלט אבדוק את הדגם שהצעת. במהלך היום נתקלתי במערכת נוספת שנקראת ClickTight. שאמורה להיות נוחה יותר וגם טובה, מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Click tight - תגובה

קובי סופר
    24/01/2016

שלום שיר,

כסאות ברייטקס עם מערכת קליק טייט הם כסאות ברמת בטיחות גבוהה וגם הם מומלצים.
    לדעתי מכיוון שאת רוצה להתחיל מגיל לידה המבנה של הצ'יקו והאפשרות לשינוי של 9 מצבים עדיפה יותר. בטיחותית אין הבדל בין השניים ושניהם קיבלו את דירוג הבטיחות המקסימלי. אי לכך אני בעד להסתכל על נוחות התינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו