מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מוצי אייגו או בוגבו בי 3נופר26/01/2016
שלום קובי
אשמח לעזרתך.. אני אמורה ללדת בתחילת מרץ וההתלבטות שלנו היא בין המוצי אייגו לבוגבו בי 3 ,ניסיתי את שתיהן וברור שהבי יותר פרקטית וקלה לתפעול אך ההתלבטות העיקרית היא הנוחות לתינוק, נראה כי הנסיעה עם הבוגבו יותר מורגשת לעומת המוצי שהרגשתי בנסיעה שלה יותר יציבות אבל גם יותר כבדה בהרבה. התלבטות נוספת זה לגביי האמבטיה שבבוגבו הרבה יותר קטנה - לא בעייתי להעביר תינוק לטיולון בגיל שלושה חודשים? חוץ מזה שהמומים גם יותר יפה ..אשמח לשמוע על מה מבין שתיהן אתה ממליץ ללא הגבלת תקציב :) תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוצי אייגו או בוגבו בי 3 - תגובה
קובי סופר27/01/2016שלום נופר,
לגבי גודל האמבטיה של הבי, אכן היא קטנה אך הטיולון של הבי מתאים מגיל לידה, עד לפני שנה וחצי היא נמכרה ללא אמבטיה במשך כ- 5 שנים לתינוקות מלידה והכל היה מעולה. לכן אין בעיה לעבור לטיולון ברגע שהאמבטיה נעשית צפופה, גם אם זה בגיל 3 חודשים. ממה שאני רואה מרבית ההורים עוברים לטיולון בגיל 4 או 5 חודשים.
לגבי נוחות נסיעה, אני ממליץ להוסיף משקל לעגלה, לצאת מחוץ לחנות ולראות איך התחושה. לגבי מראה, עניין של טעם, אני חושב שזה צריך להיות הדבר האחרון שמשפיע על הרכישה אך מניסיוני, לרוב זה הדבר הכי חשוב עבור האמהות לעתיד והסיבות מובנות לי.
ברור שהבי יותר פרקטית ואני חושב שאם תסתכלי לטווח הארוך הבי תשרת אותך טוב יותר מכיוון שהיא טיולון יעיל יותר. המוצי בסבירות גבוהה תגרום לך לרכוש טיולון נוסף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
נופר27/01/2016תודה קובי על התשובה המפורטת! האם לדעתך שווה לקחת עגלה מסיבית וכבדה יותר בשביל הנוחות של התינוק בנסיעה? אהבתי יותר את הנסיעה עם המוצי לעומת הבוגבו בי שהרגישה לי כמו שהיא - קלילה יותר וככה גם השינוע שלה על מדרכה ולא בתוך החנות. השאלה אם יש באמת הבדל לתינוק..
ובלי קשר לשתי העגלות הללו איזה עגלה היית הכי ממליץ ללא הגבלה של תקציב?
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
קובי סופר27/01/2016שלום נופר,
הכל שאלה של תנאים. אם יש מעלית בבניין או שגרים בקומת קרקע ואם יש רכב עם תא מטען בינוני ומעלה אז המשקל לא צריך לשחק תפקיד. אני בעד נוחות לתינוק ונוחות הליכה לפני הכל. לדעתי בין 2 העגלות אין הבדלי נוחות עבור התינוק. האמבטיה של המוצי טיפה יותר גדולה אבל הטיולונים די זהים בגודלם. אני ממליץ לבדוק כל אחת מהן, לנסות לתפעל, לקפל, ללכת מחוץ לחנות עם משקל בתוך העגלה, לבדוק ברכב ואז לקבל החלטה מושכלת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)