מוצי אייגו או בוגבו בי 3

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מוצי אייגו או בוגבו בי 3
    נופר
    26/01/2016

שלום קובי
    אשמח לעזרתך.. אני אמורה ללדת בתחילת מרץ וההתלבטות שלנו היא בין המוצי אייגו לבוגבו בי 3 ,ניסיתי את שתיהן וברור שהבי יותר פרקטית וקלה לתפעול אך ההתלבטות העיקרית היא הנוחות לתינוק, נראה כי הנסיעה עם הבוגבו יותר מורגשת לעומת המוצי שהרגשתי בנסיעה שלה יותר יציבות אבל גם יותר כבדה בהרבה. התלבטות נוספת זה לגביי האמבטיה שבבוגבו הרבה יותר קטנה - לא בעייתי להעביר תינוק לטיולון בגיל שלושה חודשים? חוץ מזה שהמומים גם יותר יפה ..אשמח לשמוע על מה מבין שתיהן אתה ממליץ ללא הגבלת תקציב :) תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוצי אייגו או בוגבו בי 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוצי אייגו או בוגבו בי 3 - תגובה

קובי סופר
    27/01/2016

שלום נופר,

לגבי גודל האמבטיה של הבי, אכן היא קטנה אך הטיולון של הבי מתאים מגיל לידה, עד לפני שנה וחצי היא נמכרה ללא אמבטיה במשך כ- 5 שנים לתינוקות מלידה והכל היה מעולה. לכן אין בעיה לעבור לטיולון ברגע שהאמבטיה נעשית צפופה, גם אם זה בגיל 3 חודשים. ממה שאני רואה מרבית ההורים עוברים לטיולון בגיל 4 או 5 חודשים.
    לגבי נוחות נסיעה, אני ממליץ להוסיף משקל לעגלה, לצאת מחוץ לחנות ולראות איך התחושה. לגבי מראה, עניין של טעם, אני חושב שזה צריך להיות הדבר האחרון שמשפיע על הרכישה אך מניסיוני, לרוב זה הדבר הכי חשוב עבור האמהות לעתיד והסיבות מובנות לי.
    ברור שהבי יותר פרקטית ואני חושב שאם תסתכלי לטווח הארוך הבי תשרת אותך טוב יותר מכיוון שהיא טיולון יעיל יותר. המוצי בסבירות גבוהה תגרום לך לרכוש טיולון נוסף.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

נופר
    27/01/2016

תודה קובי על התשובה המפורטת! האם לדעתך שווה לקחת עגלה מסיבית וכבדה יותר בשביל הנוחות של התינוק בנסיעה? אהבתי יותר את הנסיעה עם המוצי לעומת הבוגבו בי שהרגישה לי כמו שהיא - קלילה יותר וככה גם השינוע שלה על מדרכה ולא בתוך החנות. השאלה אם יש באמת הבדל לתינוק..
    ובלי קשר לשתי העגלות הללו איזה עגלה היית הכי ממליץ ללא הגבלה של תקציב?
    תודה מראש!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

קובי סופר
    27/01/2016

שלום נופר,

הכל שאלה של תנאים. אם יש מעלית בבניין או שגרים בקומת קרקע ואם יש רכב עם תא מטען בינוני ומעלה אז המשקל לא צריך לשחק תפקיד. אני בעד נוחות לתינוק ונוחות הליכה לפני הכל. לדעתי בין 2 העגלות אין הבדלי נוחות עבור התינוק. האמבטיה של המוצי טיפה יותר גדולה אבל הטיולונים די זהים בגודלם. אני ממליץ לבדוק כל אחת מהן, לנסות לתפעל, לקפל, ללכת מחוץ לחנות עם משקל בתוך העגלה, לבדוק ברכב ואז לקבל החלטה מושכלת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו