מזרן עגלה קומפי קוש לפעוט בן שנה וחצי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מזרן עגלה קומפי קוש לפעוט בן שנה וחצי
    קובי סופר
    31/01/2016

שלום קןבי,
    האם המזרן האמור יכול להיות רלוונטי עבור פעוט בן שנה וחצי? שווה להשקיע בזה? יש לי עגלת ג'ואי כרום משנת 2014.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזרן עגלה קומפי קוש - תגובה

קובי סופר
    01/02/2016

שלום,

המזרן מתאים לכל גיל (עד משקל 18 ק"ג). בהחלט מתאים לכרום 2014 ולדעתי תמיד שווה להשקיע במוצר שיספק יותר נוחות ואורטופדיות לתינוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרן קומפי קוש

יעל
    01/02/2016

תודה רבה.
    השאלה אם מנסיונך, העגלה ממשיכה לשמש פעוט בן שנה וחצי שהחל ללכת לאחרונה ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרן קומפי קוש - תגובה

קובי סופר
    01/02/2016

שלום יעל,

אצלי לדוגמא השימוש בעגלה היה עד גיל קרוב ל- 3 שנים. זה מאוד אינדיודיאולי מתינוק לתינוק אך גם כשהם הולכים עדיין יש שימוש בעגלה/טיולון. אני חושב שעד גיל שנתיים וחצי מרבית ההורים משתמשים בעגלה, ככל שהתינוקות גדלים השימושים פוחתים אך עדיין אני חושב שהשימוש יהיה רב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרן קומפי קוש

יעל
    01/02/2016

תודה רבה קובי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו