מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מנשא מגיל לידהנופר01/02/2016
היי קובי, רציתי לדעת איזה מנשא מומלץ יותר הארגו 360 או הבייביביורן? מהההבדלים בינהם? יתרונות וחסרונות.. תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מנשא מגיל לידה - תגובה
קובי סופר01/02/2016שלום נופר,
הארגו הרבה יותר נכון ומתאים לתינוק בן יומו (לפחות בארבעת החודשים הראשונים), בעזרת מתאם ניתן ליצור בו תנוחת עירסול עבור התינוק.
הבייבי ביורן (מירקל) מספק תמיכת גב הרבה יותר טובה עבור ההורה.
אני השתמשתי ב- 2 מנשאים לילדי, מנשא קשירה לערסול ובייבי ביורן מירקל להמשך.
אם בכל זאת אתם תרכשו מנשא אחד אז הייתי ממליץ על הארגו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
נופר01/02/2016נניח שנוותר על מנשא בחודשים הראשונים.. העדיפות היא לבייביורן על פניי הארגו ? אם כן מאיזה גיל מומלץ להשתמש? תודה רבה על העזרה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה - תגובה
קובי סופר01/02/2016שלום נופר,
אני התחלתי להשתמש בבייבי ביורן בגיל 4 חודשים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה למנשא התחלתי + גב
אני06/02/2016היי קובי!
יש לנו את הבייבי ביורן אקטיב או איך שהוא לא נקרא - קנינו לפני כמעט 7 שנים, זה עם המשולש התומך בגב. המנשא במצב מצויין ואני מאוד אוהבת את התפעול שלו.
אני מחפשת מנשא להתחלה - אמנם עם הגדולה לא השתמשתי, אבל נראה לי שהיום אני אזדקק יותר למנשא.
דבר נוסף - אני אשמח גם למנשא גב.
השאלה היא כזו - עד שאשתמש במנח גב תעבור לפחות שנה אם לא יותר - אז אולי לא כדאי להשקיע במנשא שהוא גם גב כי בעוד שנה אולי יצאו דגמים נוספים, וגם - השילוב עם גב מייקר את העסק, ואם אין צורך כרגע אז בשביל מה. אלא אם כן יש המלצה המלצתית למנשא שהוא גם להתחלה וגם לגב.
כשאני מדברת על מנשא גב אני לא מדברת על מנשא מקצועי לטיולים, אלא מנשא שפשוט יעשה את העבודה ועדין יתמוך בתינוק ובגב שלו ושלי.
אז השאלה האם לקנות מנשא רק להתחלה, ואז לעבור לביורן - ואם כן אז איזה מנשא מומלץ?
האם לקנות מנשא שהוא גם וגם? ואיזה מומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המלצה למנשא התחלתי + גב - תגובה
קובי סופר08/02/2016שלום,
אם את רוצה לרכוש מנשא חדש מגיל לידה שישמש גם לגב הייתי ממליץ לך על 2 דגמים:
בייבי ביורן וואן, מכיוון שהיה לך בייבי ביורן ואת מכירה את החברה והמוצרים יש למנשא זה יתרון קטן עבורך.
כמו כן הארגו 360 יכול להתאים לדרישותיך גם.
אני ממליץ לאחר הלידה לגשת עם תינוק ולהתנסות עם שניהם בחנות, ככה יהיה לך יותר קל לבחור ולהחליט.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היי קובי - תגובה
קובי סופר08/02/2016שלום,
הארגו הם מנשאים טובים להתחלה, לא בכולם יש את תנוחת העירסול ולכן יש צורך לבדוק זאת טרם הרכישה. הייתי גם ממליץ לך לבדוק מנשא קשירה, אלו המנשאים הכי נכונים עבור התינוק לחודשים הראשונים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארגו קלאסי
אני08/02/2016זה הדגם שראיתי, שיש לו את המתאם לניובורן.
פשוט נראה לי יותר פרקטי ממנשאי הקשירה.
היה ליאת הקשירה עם הגדולה, לקחתי מחברה, מעולם לא השתמשתי מהעצלות...
אני יודעת שרג שלומדים זה שטויות, ועדין לא עשיתי את זה.
מה גם שפה אני מרוויחה מנח גב בהמשך - שאני מאוד אוהבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ארגו קלאסי - תגובה
קובי סופר08/02/2016שלום,
כל עוד יש את מתאם הניובורן אז זה בסדר גמור.
יש גם את מנשא הווי של בייבי ביורן אשר נמכר ב 649₪, די זהה לוואן רק שאין אפשרות שהתינוק יפנה כלפי חוץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה שידוע לי
אני08/02/2016בייבי ביורן לא באמת מומלצים מרגע הלידה למרות שכביכול רשום שכן. אז מה הטעם בעוד אחד כזה ולא באחד שמתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממה שידוע לי - תגובה
קובי סופר09/02/2016שלום,
הדגמים החדשים (וואן או ווי) שונו ולכן מתאימים ואף מומלצים ע"י אורטופדים רבים לילדים. לכן אם קונים מגיל לידה אלו הדגמים הטובים ביותר של בייבי ביורן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למעשה
אני09/02/2016הוויי של הביורן עדיף על הקלאסי של ארגו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם
אני09/02/2016בווי של ביורן אני רואה שבניובורן רגלי התינוק מפוסקים, בעוד שבארגו עם המתאם התינוק יותר מכורבל עם רגליים כפופות כמו בתנוחת עובר - תנוחת העובר לא עדיפה?
אני די מתכוונת להשתמש הרבה בתקופת הניובורן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר אחרון - וסליחה מראש!
אני09/02/2016אם את הווי של הביורן - עדיף להשקיע בנושם או להישאר עם הבד הרגיל?
לי יש את הנושם ואני מאוד מרוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דבר אחרון - וסליחה מראש! - תגובה
קובי סופר10/02/2016שלום,
לגבי בדים, יצא לי להשתמש בשניהם ולא הרגשתי הבדל משמעותי גם בקיץ.
לגבי ווי או ארגו, אני ממליץ לבדוק את שניהם יחד עם תינוק, כך תוכלי לראות היכן יותר נח לתינוק, מה יותר נח לך ואז תקבלי החלטה נכונה. אני ממליץ על שניהם אבל אין עדיפות לאף אחד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסוף בחרתי בביורן
אני10/02/2016אמנם בלי הבייב... אבל! כנראה שאני רגילה לפשטות בתפעול של הביורן... הארגו נראים לי מסורבלים לעומת הביורן... (אפילו שהם יחסית קלים לתפעול)
בכל מקרה נראה ששני הדגמים ממש דומים, כל אחד בגרסת החברה שלו.
בכל אופן - המון תודה!!! תודה שהכרת לי את הדגם הזה של ביורן שלא ידעתי שקיים!!!
מאמינה שהביורן והאקטיב הישן (זה שיצא לפני 7 שנים בשם אחר) יעשו את העבודה.
תודה תודה תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בסוף בחרתי בביורן - תגובה
קובי סופר12/02/2016שמחתי לעזור, די הרגשתי שהבייבי ביורן יתאים לך יותר עקב העובדה שיש לך מוצר שלהם בבית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף
אני06/02/2016ראיתי את הארגו 360 אצל חברה - הוא מאוד יקר... במיוחד שיש לי את הביורן. מה גם שנראה לי שהוא הרבה יותר מסורבל בתפעול שלו מאשר הביורן (שני קליקים וזהו). גם הסיפוק של הרגליים כשהתינוק עם הפנים החוצא נראה לי מוגזם לעומת הביורן, אלא אם כן הם לא קשרו טוב... כי אני רואה בסרטון שיש מצב להצר את המפתח הזה.
דבר נוסף - ראיתי שיש לארגו מנשא קלאסי (אני מניחה שההבדל בינו ל 360 שאי אפשר על הצד - שאני בכל מקרה פחות אוהבת) והוא גם יותר זול. יש גם דגם במציאות שעולה 500 שח - השאלה אם הוא עונה על הדרישה של - כמה חודשים ראשונים + גב, ובין לבין את הביורן. (וככה אם יש שניים, אני מאמינה שאולי בעלי יוכל להשתמש עם הארגו בזמן שאני עם הביורן).
סליחה על אורך השאלה ותודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)