עגלת גוי כרום

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת גוי כרום
    מעין
    01/02/2016

שלום,
    אני כבר מבולבלת בין הדגמים של הגוי.
    בסניף אחד של חנות מוצצים נאמר לנו שיש שני סוגים של שלדה, אחת עם גלגלים אחוריים גדולים ואחת עם קטנים ושאין הבדל באכות רק לבחור.
    האם זה נכון?מה עדיף?

בסניף נוסף של מוצצים נאמר לנו שהגלגלים הגדולים זה הדגם dlx, ואין שום הבדל מלבד גודל הגלגלים. (ושהשלדה הכסופה של הצבע טורקיז מגיעה רק בגלגלים קטנים)
    בעוד שאני הבנתי שגם ההצללה צריכה להיות גדולה יותר....

שאלה שניה- מה עדיף- סל קל של סייבקס אטון 1/2 (משהו במחיר של עד 600) או מקסי כוזי דגם קבריו???

תודה רבה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת גוי כרום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת גוי כרום - תגובה

קובי סופר
    01/02/2016

שלום מעין,

לכרום יש 3 דגמים שונים.

כרום, הדגם הראשון של הכרום. הגיע בשלדים שחורים כאשר רק הטורקיז הגיע עם שלדה כסופה.

כרום 2015, לדגם זה יש גלגלים אחוריים קטנים יותר מחומר פחות איכותי בהשוואה לכרום הרגילה. אין בולם זעוזעים בגלגלים האחוריים, יותר קלה בקילו. מגיעה בשלדים כסופים.
    אני פחות ממליץ על דגם זה.

כרום DLX, כמו הכרום הרגילה, רק מקבלים טיולון משופר עם גגון טיפה יותר גדול ו- 5 מצבי שכיבה ישיבה לעומת 3 בשאר הדגמים. אם פער המחיר לא משמעותי שווה לשדרג עליה, אם הפער גדול, המצבים וגודל הגגון לא מצדיקים תשלום גבוהה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ולגבי הסלקל?

מעין
    01/02/2016

תודה רבה!
    חבל שבחנויות הם מסתבכים עם זה..

היות והרבה סלקלים מתאימים למתאמים של הזוי - סייבקס, מקסי כוזי, ב סייף, על מה אתה הכי ממליץ???

בסביבו ה600 שח

תודה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ולגבי הסלקל? - תגובה

קובי סופר
    02/02/2016

שלום מעיין,

סייבקס אטון בייסיק או סל קל בי סייף הם המומלצים ביותר לדעתי, כאשר אני חושב שהבי סייף מספק יותר נוחות לתינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו