מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה על רכישת עגלה משולבת לילד ראשוןליאן05/02/2016
קובי שלום,
אודה להמלצתך לרכישת עגלה לילד ראשון(עגלה משולבת) היינו היום במספר חנויות ויצאנו מעט מבולבלים. ראשית אציין כי אנו גרים במושב אשר כולל גם דרכים סלולות וגם דרכי עפר. על כן, חשוב לי שהעגלה תצליח לעמוד בעומס השבילים והדרכים הסלולות יחד. כמו כן, אנחנו גרים בבית עם מספר רב של מדרגות ללא מעלית כך שאם אצטרך לשאת את העגלה היא צריכה להיות יחסית קלה. יתרה מכך, אני 1.50 ובעלי 1.75 כך שאני צריכה עגלה שתתאים במיוחד לגובה שלי אבל שיהיה גם לו נוח. בסופו של יום אני מחפשת עגלה שארגיש שהיא בטיחותית ולא רועדת בהליכה, והכי חשוב - שכאשר אהפוך אותה לטיולון היא תהיה קלה לתפעול ולקיפול ולא תדרוש יותר מידי התעסקות כך שלא אקנה טיולון חדש תוך זמן מועט.
תודה מראש על זמנך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה על רכישת עגלה משולבת לילד ראשון - תגובה
קובי סופר08/02/2016שלום ליאן,
אני מבין את ההתלבטות והבילבול. את צריכה לקחת בחשבון שאין עגלה מושלמת, בטח לא אחת שתענה לכל הדרישות שלך. יש לך כמה דרישות שיוצרות ניגוד לדרישות אחרות (לא בדרישות אלא במוצר).
לדרכי עפר יש צורך בעגלה מאסיבית עם מערכת גלגלים טובה ומערכת בולמי זעזועים טובה, לכן עגלות כאלו יהיו כבדות יותר ומסורבלות.
עגלות קלות, בעלות קיפול קטן וקליל בדרך כלל לא בנויות לדרכי עפר.
אני הייתי ממליץ על התמקדות בנוחות הנסיעה/הליכה מכיוון שלגבי הקיפול אפשר למצוא פתרונות של השארת עגלה ברכב ועליה עם מנשא, השארה בחדר אופניים וכו'.
בכל זאת אמליץ לך על 3 עגלות:
עגלות הרטן, הכי בנויות להליכה בשטחי עפר/כורכר ואפילו שלג, הן גם העגלות מאוד איכותיות, חזקות וסופר נוחות עבור התינוק.
בוגבו בי 3, קלה, קיפול קטן וקומפקטי מה שיקל בעליית מדרגות וסביר שתחסוך קניית טיולון, מצד שני בדרכי עפר יהיה קשה עד בלתי אפשרי לנוע איתה (תלוי בשטח).
ארמדילו פליפ, די דומה בתכונות לבי 3.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להמלצתך בדבר עגלות לילד ראשון
ליאן08/02/2016היי קובי,
ראשית, תודה על המענה.
ברצוני לחדד דבר מסוים, השבילים במושב בחלקם עפר אבל חלקם הגדול לא, אם נחסיר את גורם דרכי העפר ונשאיר את יתר הפרמטרים(קלה, טיולון לא מסובך להפעלה ופשוט) המלצתך תשאר זהה?
אני שוקלת את הפג פרגו ספורטיבו אבל לאור מחירה (5,000) הייתי רוצה משהו בסביבות 3500-4000 ש"ח.
האם תוכל להמליץ כעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך להמלצתך בדבר עגלות לילד ראשון - תגובה
קובי סופר08/02/2016שלום ליאן,
הפג גם יחסית כבדה וגדולה בקיפול, לכן בלי קשר למחיר היא לא תתאים לפרמטרים של הפרקטיות. לכן לפי הפרמטרים ההמלצה היא בוגבו בי 3 או ארמדילו פליפ XT.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמליבו אדמקס לעומת הפג
ליאן24/02/2016היי קובי,
מה דעתך על מליבו אדמקס? איך היא לעומת הפג?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מליבו אדמקס לעומת הפג - תגובה
קובי סופר24/02/2016שלום ליאן,
היא פחות איכותית באופן משמעותי. כמו כן הרבה יותר כבדה ומסורבלת מהפג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

