מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה לתאומים תל אביבים.... מעלית קטנהטל08/02/2016
הי קובי
טובעת בחיפושים:-(
תאומים צפויים להוולד בתחילת יוני ואנחנו עוברים דירה בגלל המעלית (יש מדרגות ל/מהמעלית והיא קטנטונת).
בחיפושי הדירה מצאנו שרוב המעליות ה״גדולות״ בתל אביב, הן באזור 80 על 80 שהכניסה אליה עומדת על סביב 70 ....
יש סיכוי למצוא עגלת תאומים בגדלים הללו??
אשמח להמלצות, נוכל גם להביא מארהב או הולנד....
השיקולים לפי סדרי עדיפויות:
1. עגלה קטנה שלא מתפשרת על נוחות לתינוקות
2. קיפול קל וקטן שיכנס לפרייבט
3. סלקל שיוכל גם להתחבר לאוטו
4. אפשרות לשינוי זוויות עם הפנים /הגב לכוון הנסיעה
5. אפשרות להתנייד ברחובות תל אביב....
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה לתאומים תל אביבים.... מעלית קטנה - תגובה
קובי סופר09/02/2016שלום טל,
אני תמיד אומר להורים עתידיים שמחפשים עגלת יחיד שאין עגלה מושלמת ולכל עגלה יש חסרונות ויתרונות, כשמודבר בעגלות תאומים ה"צרות" כפולות.
אני ממליץ גם לבדוק אורך מעלית מכיוון שיש עגלות רכבת שרוחבן הוא כרוחב עגלת יחיד, הן יותר ארוכות אך לעיתים דווקא האורך הוא לא הבעיה.
כרכגע אני מתרכז בהמלצה על עגלת תאומים אחד ליד השני
1. עגלה קטנה שלא מתפשרת על נוחות לתינוקות
2. קיפול קל וקטן שיכנס לפרייבט
3. סלקל שיוכל גם להתחבר לאוטו
לשלושת הבקשות כולל רוחב הייתי ממליץ על בייבי מאנסטרס, רוחבה 65 ס"מ, אין פשרה על רוחב המושבים, ניתן לחבר סל קל, הקיפול קל, פשוט וכגודל קצת יותר גדול מעגלת יחיד ממוצעת, כמו כן משקלה ביחס לעגלות תאומים סביר.
4. אפשרות לשינוי זוויות עם הפנים/הגב לכוון הנסיעה
את המאנסטרס לא ניתן לחבר באופן דו כיווני אך ניתן לרכוש לה אמבטיות אשר בחודשים הראשונים יתנו לכם לראות את התינוקות מולכם. העגלות עם טיולון דו כיווני כולן יותר רחבות מ- 75 ס"מ אלא אם מדובר בעגלות רכבת.
5. אפשרות להתנייד ברחובות תל אביב....
גם כאן הבייבי מאנסטרס תאפשר הליכה נוחה וגם כאן מרבית עגלות הרכבת יאפשרו הליכה נוחה, באף אחת מהאופציות לא כמו בעגלות יחיד אבל עם מינימום תקיעות בדרך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מעלית... עכשיו נשאר להחליט
טל22/02/2016הי קובי
שינוי בכוונון.....
החלטנו לעזוב את תל אביב בצר לנו והתבייתנו על עיר מתוקה עם מעלית 80 על 110.
מקווה שעכשיו האופציות פחות מוגבלות...
עכשיו השיקולים הנם
1. נוחות לתינוקות כמובן
2. רב שימושית - מגיל אפס . עדיף חיבור סלקל
3. קיפול נח וקל, שיכנס לפרייבט
4. דו כווניות והיכולת לתפעל כל מושב בנפרד
5. לא כבדה...
המליצו לי על הבמבלרייד
מצד שני היא נראית מאסיבית מדי....
הבוגבו, הג׳וגר מיני סיטי, והמונסטר בעורפה....
מבולבלת!!!!
להצלתך אודה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש מעלית... עכשיו נשאר להחליט - תגובה
קובי סופר23/02/2016שלום טל,
המליצו לי על הבמבלרייד - היא חד כיוונית, יש לה גלגלי אויר שזה חיסרון גדול, גדולה בקיפול.
הבוגבו, כבדה מאוד, ענקית בקיפול, אין שכיבה ישרה בטיולונים. עונה לשאר הדרישות.
הג׳וגר מיני סיטי, אין טיולון דו כיווני, בדים זולים, אין אפשרות לחבר סל קלים. קיפול נח ומשקל סביר.
והמונסטר, יש אפשרות לרכוש עם אמבטיות ולחבר 2 סל קלים. הטיולון חד כיווני, משקל סביר, קטנה מאוד בקיפול בהשוואה לכל עגלות התאומים.
אפשר לשקול את הסטרול אייר, יש טיולונים דו כיווניים עם שכיבה מלאה אך הטיולונים צרים. הקיפול גדול ומסורבל, יש אפשרות לחבר 2 סל קלים.
אפשר גם ללכת על כיוון של עגלות רכבת כמו איי בי סי דיזיין זום, אך גם בעגלות כאלו הקיפול אמנם סביר אך מצריך פירוק טיולונים ואין שכיבה ישרה בטיולונים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיויו העגלה הכי קומפקטית
מאי דקל23/02/2016לי אפילו אין מעלית בבית רק מדרגות ויש לי יויו!! היא הכי קומפקטית וקלה שיש, ממש לא שוקלת. ממליצה בחום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני דווקא ממש אוהבת את הבוגבו שלי
רותם חי25/02/2016זו עגלת פרימיום של החברה ודווקא היא גם עוברת בדיקות של אורתופדים בגלל זה גם הזווית בגב התחתון ליד הבית שלי יש חנייה כזו לא אספלט ובקלות אני עוברת שם, ובתכלס בכל שטח. העגלה גם לא כזו כבדה בכלל.. קיצר אני ממליצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)