בחירת עגלה ראשונה - כמה מסובך זה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה ראשונה - כמה מסובך זה?
    ליאת
    14/02/2016

היי קובי!
    אחרי שעברתי על הרבה הודעות בפורום, עדיין לא הגעתי להחלטה... :-(

כרגע אני מתלבטת בין:
    * ג'ואי כרום (ראיתי שציינת לשבח את DLX, מה שם הדגם המלא?)
    * ארמדילו פליפ XT
    * איה בייבי ולנסיה
    * בוגבו בי 3
    * גרקו איבו XT.

אשמח אם תוכל לעשות לי תיעדוף בין הדגמים האלה.

חשוב לי:
    עבירות טובה (גרה בקיבוץ), ידית אחת, יציבות טובה, גלגלים טובים, נוחות קיפול, מימדים שנכנסים לאוטו קטן יחסית (טויוטה יאריס).

תודה רבה ושבוע נפלא!
    :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כ

אורי
    14/02/2016

מה נסגר עם הכותרת של ההודעה תמיד הוא כותב שהיא לא מספיק ארוכה... ולא משנה כמה כותבים בה....
    תבדקו את הבעיה כי אין הפשרות להוסיף הודעות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כ - תגובה

קובי סופר
    15/02/2016

הכותרת פחות רלוונטית אלא התוכן הפנימי שאותו אני קורא ועל פיו אני מגיב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התיעצות בנושא עגלה ראשונה..

אורי
    15/02/2016

שלום רב,

הייתי שמחה שתייעץ לי בבחירת עגלה לתינוק.
    הפרמטרים שחשובים לי הם:
    עגלה שתחזיק מעמד לשנים.
    העגלה שתהיה כמובן בריאה לילד.
    שתהיה קלה לשינוע ברחובות, שיהיה אפשר לעלות איתה בקלות על מדרכות (גם גבוהות), גלגלים מוקצפים.
    עגלה שמתקפלת בקלות עם הטיולון ולא תופסת יותר מידי מקום,
    מישקל עגלה יחסית קל.
    אני מחפשת עגלה שהטיולון בה נשכב עד לשכיבה מלאה או קרוב מאוד לזה - כדי שהילד יוכל לישון בה.
    בעדיפות - עגלה שהאמבטיה שלה מספיק גדולה ורחבה שהילד יוכל להיות בה עד גיל חצי שנה בערך.
    וכן שהאמבטיה תתקפל כדי לצרוך פחות מקום לאיחסון.
    המחיר לא משמעותי כרגע.

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התיעצות בנושא עגלה ראשונה.. - תגובה

קובי סופר
    15/02/2016

שלום אורי,

אבקש להבא לכתוב את השאלות כנושא חדש ולא להכנס לשאלות של אחרים, זה למען הסדר של הפורום והנוחות של המענה.

לגבי השאלה,

אין עגלה שתכיל את הכל.
    הייתי ממליץ לכם לבדוק את עגלת הרטן וי איי פי, עונה לכל הדרישות שצוינו למעט הקיפול שצריך לפרק את הטיולון טרם הקיפול. יש לה נוחות נסיעה הכי טובה שיש, אמבטיה גבוהה וענקית, הטיולון נשכב ממש ל180 מעלות, הקיפול קטן ולדעתי זו העגלה הכי נכונה והכי נוחה לתינוק. כמו כן הייצור הגרמני יבטיח שימוש רב שנים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרטן GT

אורי
    16/02/2016

שלום,

תודה רבה על התגובה, יש לי שאלה נוספת.
    ראיתי שיש דגם של GT להרטן, והוא כן מתקפל עם הטיולון.
    רציתי לדעת מה ההבדלים בין ההרטן VIP והGT, ואיכן ניתן לרכוש אותה?

נ.ב. הגבתי לשאלה רשומה ולא כנושא חדש כי לא הצלחתי להוסיף שאלה חדשה, מופיע לי תמיד הודעה שהנושא קצר מידי. (גם אם הכנסתי את כל גוף ההודעה בנושא).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרטן GT - תגובה

קובי סופר
    16/02/2016

שלום אורי,

לגבי התקלה, אין לי מושג מדוע זה קורה, לא תלוי בי.

לגבי העגלות.

VIP זהו הדגם החדש יותר, דגם טיפה יותר קל ומעוצב, קיפול טיפה יותר קטן אך חובה לפרק את הטיולון. הGT מתקפלת עם הטיולון ויש לה קפצים גם בגלגלים הקדמיים, כמו כן היא יותר זולה. האמבטיה והטיולון זהים בכל הדגמים כאשר ההבדלים הם בשלדים בלבד.
    העגלות נמכרות ברשת בייבי קלאב ושם ניתן לראות את הדגמים. בכל סניף יש דגמים שונים ורק בסניף פתח תקוה מוצגים כל הדגמים (3 דגמים סה"כ).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנו יש אותה

מורן
    21/02/2016

רכשנו בהמלצת קובי ואנחנו מאוד מרוצים וממליצים בחום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת עגלה ראשונה - כמה מסובך זה? - תגובה

קובי סופר
    15/02/2016

שלום ליאת,

* ג'ואי כרום (ראיתי שציינת לשבח את DLX, מה שם הדגם המלא?)
    הכרום באופן כללי עגלה טובה ביחס לתמורה. הDLX זהו דגם משופר של הכרום. יש 3 גרסאות לכרום: כרום רגילה, כרום 2015 (שעליה אני לא ממליץ) וכרום DLX שטיפה שופרה ביחס לכרום הרגילה. יש לה עבירות טובה, קיפול בגודל סביר ומחיר טוב. ביחס לדרישות שלך אני כן ממליץ עליה.

* ארמדילו פליפ XT
    העבירות שלה טובה אבל סבירה ומטה בכורכר, לכן מאוד תלוי טוואי הדרך בקיבוץ בו אתם גרים, מבחינת הקיפול יש לה יתרון ענק כי ליאריס היא תכנס בקלילות.

* איה בייבי ולנסיה
    הקיפול ענק והעבירות סבירה ולכן לא הייתי ממליץ.

* בוגבו בי 3
    כמו הארמדילו פליפ XT.

* גרקו איבו XT.
    מאוד מומלצת לטוואי שטח כמו כורכר, הקיפול עם הטיולון ענקי ויהיה צורך בפירוקו טרם ההכנס לתא המטען.

הייתי ממליץ לך לבדוק את הכרום, פליפ XT ובי 3 (כפי שציינתי תלוי בדרכים של הקיבוץ). השוואה של אחת מול השניה, הליכה עם כל אחת, נסיון קיפול ובדיקה ברכב, נסיון תפעול יביאו אתכם להחלטה קלה יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סל קל תואם לג'ואי כרום

ליאת
    17/02/2016

היי קובי!

ראשית תודה על המענה.
    מכיוון שהחבילה של הג'ואי לא מגיעה עם סל קל, אשמח להמלצה.

* האם כדאי לקנות כבר כסא בטיחות?

* במידה ולא.... איזה סלקל מתאים לשלדה של הג'ואי שגם תתפרק מהאוטו?
    (מקווה שהשאלה ברורה).

תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סל קל תואם לג'ואי כרום - תגובה

קובי סופר
    18/02/2016

שלום ליאת,

* האם כדאי לקנות כבר כסא בטיחות?
    אני פחות ממליץ. סל קל מותאם יותר לגודלו של תינוק, שוכב יותר ונשלף מהרכב (מתחבר לעגלה בחלק מהמקרים). כמו כן רכישת סל קל כעת לא תגביל אתכם בעתיד כשתרצו לרכוש מושב כמו שקנייה כעת תגביל למושבים מסויימים.

* במידה ולא.... איזה סלקל מתאים לשלדה של הג'ואי שגם תתפרק מהאוטו?
    (מקווה שהשאלה ברורה).

הסל קלים הכי טובים מבחינה בטיחותית הם: סייבקס אטון Q, סייבקס אטון, בי סייף, מקסי קוזי או בבה קונפורט. כולם מתחברים לעגלה, לכולם ניתן לרכוש בסיס לרכב, אז השליפה מהרכב והחיבור לעגלה יהיו מהירים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו