התלבטות לגבי עגלות - בעיקר מאמאס אנד פאפאס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלות - בעיקר מאמאס אנד פאפאס
    אמא מנוסה
    15/02/2016

הי קובי, אני מחפשת עגלה פרקטית וקלה מגיל לידה. שמעתי הרבה המלצות על מאמאס אנד פאפאס - אורבו 2, אבל הבנתי שהיו עם החברה הזו בעיות בגלגלים.
    יש גם את הדגם ארמדילו שהבנתי שאיתו היו פחות בעיות. האם זה נכון ???
    וגם האם הארמדילו XT יותר כבד/גדול מהאורבו ?
    אשמח לשמוע את חוות דעתך מה המלצתך מבין כל הדגמים של החבר, אם בכלל.
    (בעיקר מטרידה אותי הבעיה בגלגלים)

ואם יש לך המלצה על משהו אחר באותו רעיון פחות או יותר אשמח לשמוע.
    תודה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלות - בעיקר מאמאס אנד פאפאס - תגובה

קובי סופר
    15/02/2016

שלום,

הגלגלים של האורבו קטנים וכן יותר קשה יהיה להתנייד איתה. אין בעייה של תקלות אלא יותר בעיה של חוסר נוחות בהתניידות.

הגלגלים של הXT יותר גדולים והם גלגלי לאגר, בניגוד לאורבו שבה הגלגלים האחוריים מוברגים. זה יותר נוחות נסיעה טובה יותר. בנוסף הפליפ מתקדמת יותר מבחינת נוחות קיפול, מושב מרופד וארוך יותר, גודל במצב מקופל ועוד. המשקל של הXT זהה לאורבו, שתיהן שוקלות כ- 10 ק"ג.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי עגלות - תגובה לתגובה

אמא מנוסה
    15/02/2016

הי קובי.
    א. תודה על התגובה.
    ב. בקיצור אתה ממליץ יותר על הארמדילו. איזה מביניהם ? ה-XT או הפליפ ?
    מה ההבדל בין הדגמים נכון לעכשיו/ חצי שנה האחרונה ?
    ואם כבר ארמדילו - יש אפשרות לקנות פגוש בנפרד לטיולון ? מאד מפריע לי שאין פגוש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי עגלות - תגובה לתגובה - תגובה

קובי סופר
    15/02/2016

שלום,

לגבי פליפ או פליפ XT, אין המלצה על אחת מהן, אני ארשום את ההבדלים ותחליטו איזו מהן נכונה לכם:

בפליפ XT יש ידית אחיזה דמוית עור המתכווננת לגובה, גלגלים יותר גדולים להליכה במשטחים קצת יותר קשים. יש רשת איוורור בגגון הטיולון. מצד שני הפליפ הרגילה שוקלת קילו פחות וזולה יותר.

לגבי פגוש, אין משהו שניתן לרכוש בנפרד, מי שירכוש יצטרך לקבל את זה שאין מעקה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המצלה על ארמדילו

אמא מנוסה
    15/02/2016

זאת אומרת שאם ראיתי ארמדילו עם ידית דמוי עור זה ה-XT נכון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המצלה על ארמדילו - תגובה

קובי סופר
    15/02/2016

נכון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת על עגלות בכלל

אמא מנוסה
    16/02/2016

הי,
    תודה על העזרה והסבלנות.
    שאלה נוספת - האם יש עגלות אחרות בסגנון/רמה של הארמדילו שאתה ממליץ עליהן ?
    אני מחפשת משהו פרקטי ולא מסורבל מגיל לידה, נח גם לתינוק, יציב, ואשמח שיהיה גם יפה.
    (למשל קבלתי המלצות על הבוגבו בי 3 אבל הבנתי שלא הכי יציבה וגם לא הכי נוחה)
    תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת על עגלות בכלל - תגובה

קובי סופר
    16/02/2016

שלום,

הבי 3 היא כמו הפליפ ברעיון, יותר נוחה לניוד ויותר מעוצבת. דווקא אני לא מכיר תלונות על חוסר יציבות (בכל זאת זו עגלה קלה ויש בכך תמיד חסרון בנושא היציבות אך זהו לא דבר בעייתי), גם לגבי חוסר נוחות לא שמעתי תלונות.

שאר העגלות בשוק לפי הדרישות שלך הן בעלות טיולון חד כיווני ואלו שבעלות טיולון דו כיווני לא נשכבות למצב ישר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על מה את אתה ממליץ מבין שתיהן ?

אמא מנוסה
    16/02/2016

ארמדילו או בוגבו ? האם המחיר היקר של הבי מצדיק את התמורה ?
    אולי כדאי בכלל לרכוש עגלה יותר מסיבית כמו הקמיליון 3 יד שניה כאמבטיה ואח"כ לקנות טיולון קטן ? תודה על הסבלנות ! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על מה את אתה ממליץ מבין שתיהן ? - תגובה

קובי סופר
    18/02/2016

שלום,

לדעתי הבוגבו יותר איכותית אבל אני לא בטוח שהפער מוצדק, אם לא היה את השיקול הכספי אז הייתי ממליץ על הבי. הקמיליון תהיה יותר נוחה לתינוק בשלב האמבטיה אך הטיולון שלה לא נשכב למצב שטוח לכן אם קונים כבר עגלה בסגנון אז עדיף ללכת על עגלה כמו הרטן וי איי פי, בה הטיולון נשכב למצב שטוח ובהחלט אפשר לנצל אותו עד שלבים מאוחרים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו