התלבטות לגבי עגלה ראשונה לתינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה ראשונה לתינוק
    גלי
    20/02/2016

היי קובי אשמח לעצתך.אני מחפשת לרכוש עגלה לתינוק ראשון וקצת הלכתי לאיבוד. הכיון הוא עגלה עירונית,שתיהיה גבוהה (הבוגה בו קצת נמוכות לי על אף שאני ממוצעת בגובהי), שתתאים לרכב קטן והכי חשוב שתתאים לתקציב סטנדרטי..ראיתי המון המלצות אבל כל חנות ממליצה על עגלה שונה לחלוטין..אודה מאוד לקצת הכוונה ;)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה ראשונה לתינוק - תגובה

קובי סופר
    21/02/2016

שלום גלי,

לכל חנות האינטרס שלה והרצון למכור מוצר ריווחי יותר או בלעדי וכו'.
    אני תמיד ממליץ להתנסות לבד בקיפול, בתפעול, לבדוק ברכב והכי חשוב לטייל עם העגלות מחוץ לחנות עם משקל בתוך העגלה, ככה את תגיעי למסקנות מבלי להסתמך על המלצות החנויות.

אין עגלות שיכילו את כל הדרישות שלך. העגלה הכי דומה לבוגבו עם אמבטיה גבוהה היא הרטן וי איי פי אך היא לא במחיר ממוצע.

עוד עגלה גבוהה בתציב ממומצע היא איי בי סי דיזיין ממבה או סלסה (בשמה החדש מדגמי 2016). החיסרון שלה בהשוואה להרטן הוא שהטיולון לא נשכב למצב ישר.

2 העלות שהמלצתי גבוהות אך גם במשקל סביר ובעלות גודל סביר במצב מקופל, לרוב עגלות גבוהות הן כבדות וגדולות בקיפול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו