ברווי אובו פרימיום החדשה או ארמדילו פליפ xt?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ברווי אובו פרימיום החדשה או ארמדילו פליפ xt?
    דנה
    20/02/2016

הי,
    אנחנו ממש מתלבטים בין שתי העגלות האלו.
    אשמח מאוד ליתרונות וחסרונות וכמובן מה אתה ממליץ מבין השתיים.
    לגבי הברווי הבנתי שהטיולון לא ממש נשכב לגמרי ואז זה לא נוח לילד ולא יכול לישון כמו שצריך...כמה זה בעייתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברווי אובו פרימיום החדשה או ארמדילו פליפ xt? - תגובה

קובי סופר
    20/02/2016

שלום דנה,

הייתי ממליץ על הפליפ בדיוק מהסיבה שהטיולון בברווי לא נשכב ישר. תינוקות שנרצה להשכיב על הבטן, לתת להם לישון זמן ממושך בטיולון, לעבור לטיולון לפני גיל חצי שנה או נצטרך לחתל בעגלה לא נוכל לעשות זאת בברווי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה !!

דנה
    22/02/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות קשההה ומייגעת

דנה
    23/02/2016

הי,
    אנחנו ממש מתלבטים ומשתגעים כבר איזו עגלה תהיה מתאימה לנו ותהיה טובה.
    אנחנו שנינו גבוהים אני 170 ובעלי 184 וצריכים עגלה דיי גבוהה אך מצד שני יש לנו בעיית מעלית קטנה בבניין עם גישה צרה אליה
    כל עגלה שמצאנו היו לך חסרונות ויתרונות (מוצי-כבדה ומסורבלת אך דווקא הבנתי שיחסית צרה שזה טוב , ברווי אובו- הטיולון לא נשכב וזה לא נוח לילד- האם יש עוד חסרונות או יתרונות עליה?, ארמדילו פליפ xt - גלגלים מתבלים מהר , אורבו 2 ממש צרה וקומפקטית אבל ראיתי שלא המלצת עליה)
    האם תוכל לעזור לנו להחליט או לחילופין לתת לנו המלצה על עגלות שיכולות להתאים משתי הבחינות? גם דיי גבוהות וגם צרות אך איכותיות.
    תודה רבה!!!

-

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה מקודם

דנה
    23/02/2016

הי, אנחנו ממש מתלבטים ומשתגעים כבר איזו עגלה תהיה מתאימה לנו ותהיה טובה.
    אנחנו שנינו גבוהים אני 170 ובעלי 184 וצריכים עגלה דיי גבוהה אך מצד שני יש לנו בעיית מעלית קטנה בדירה.
    כל עגלה שמצאנו היו לך חסרונות ויתרונות (מוצי-כבדה ומסורבלת אך דווקא הבנתי שיחסית צרה שזה טוב , ברווי אובו- הטיולון לא נשכב וזה לא נוח לילד- האם יש עוד חסרונות או יתרונות עליה?, ארמדילו פליפ xt - גלגלים מתבלים מהר)
    האם תוכל לעזור לנו להחליט או לחילופין לתת לנו המלצה על עגלות שיכולות להתאים משתי הבחינות? גם דיי גבוהות וגם צרות אך איכותיות.
    תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה מקודם - תגובה

קובי סופר
    23/02/2016

שלום דנה,

לצערי אין עגלות גבוהות שהן קלות, ככל שהמוצר גבוהה יותר כך גם המשקל בהתאם. כפי שהסברתי אין מוצר מושלם ועל חסרון אחד או שניים צריך יהיה להתפשר. אם תרשמי לי מה רוחב ואורך המעלית אוכל לעזור יותר.
    לגבי ברווי, שוב החסרון בטיולון מבחנתי לא מצריך הרחבה נוספת ואם בכל זאת, הגלגלים לא איכותיים, האמבטיה מסורבלת לחיבור (יש צורך לנעול אותה עם תפס נוסף), הסל קל לא איכותי.
    מבין העגלות הגבוהות הייתי ממליץ לך לבדוק את עגלות הרטן שדומות בגובה למוצי ולברווי, יש להן טיולון שנשכב ל- 180 מעלות ו2 שלדים שונים שאחד מהם צר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוחב מעלית

דנה
    23/02/2016

הי, קודם כל ממש תודה על העזרה והסבלנות.
    רוחה המעלית הינו 67
    אורך המעלית 115
    פתח הכניסה 68
    בין הקיר למעלית יש 100 ס"מ
    המעלית בנויה בצורה של מלבן שוכב. זאת אומרת, איך שנכנסים עם העגלה צריך לסובב אותה שתעמוד לאורך גם כי להיכנס ישר מהפתח אי אפשר (יש רק 67 עומק).
    מקווה שהסברתי טוב ותוכל להמליץ לי על עגלות מתאימות.
    בדקתי את ההרטן מאוד יקרה התקציב הוא גג 5000

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו