מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התייעצות לגבי עגלה לאחים צמודיםנועה22/02/2016
היי קובי!
אני אמורה ללדת באפריל, כשההפרש בין הילדים יהיה שנה ו-8.
ה״גדול״ שלי אמנם הולך ורץ בלי בעיה, אבל אני חוששת שיציאות מהבית לבד עם שניהם יהיו מורכבות מידי אם נשתמש רק בטרמפיסט, ורציתי לברר מראש על עגלות אחים כדי לחסוך את הבירורים אחר כך.
ראיתי שאתה ממליץ על בייבי מונסטרס והיא אכן נראית נהדר, אבל יקרה נורא. ה״גדול״ רוב היום בגן, ולדעתי לא נזדקק לעגלה כפולה לאחר חצי שנה לערך, כך שחבל על ההוצאה (יש לנו כרגע ג׳ואי כרום ויויו).
חיפשתי אותה ביד2 ולא מצאתי.
יש לך רעיון לעגלה אחרת? זולה יותר או נפוצה יותר?
התקציב הוא עד 1500 בערך, אנחנו גרים בת״א, קומה 4 עם מעלית ממוצעת, לא מאוד רחבה, ואין אפשרות להשאיר עגלה למטה.
עדיפות לעגלה עם אפשרות לאמבטיה אחת, וכמובן שבתל אביב רוחב העגלה מהווה שיקול רציני, וכן נוחות וניידות.
המשקל פחות קריטי כיוון שאני לא מתכוונת לטייל עם שניהם לבד בתחבורה ציבורית או אפילו ברכב הפרטי.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות לגבי עגלה לאחים צמודים - תגובה
קובי סופר22/02/2016שלום נועה,
לצערי בתקציב הזה אין עגלה כפולה עם אמבטיה. הבייבי מונסטרס היא בין הזולות עם אמבטיה. אפשר ללכת על ביבה קוקו שנמכרת סביב ה 1990 ש"ח. אין אמבטיה אבל הטיולונים נשכבים למצב כמעט שטוח. היא מאוד נוחה להליכה, כמו כל העגלות ובניגוד לבייבי מונסטרס רוחבה 75 ס"מ (המונסטרס 65). הקיפול פשוט וקל, היא גם מאוד קלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הסברתי את עצמי...
נועה22/02/2016אני מתכוונת לקנות עגלה מיד שנייה בסכום שציינתי, פשוט לא ראיתי את המונסטרס למכירה שם ולכן אני שואלת על דגם מומלץ אחר :-)
אני מכירה את הקוקו. לא מצאה חן בעיניי וכן היא רחבה מידי לצרכים שלנו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא הסברתי את עצמי... - תגובה
קובי סופר22/02/2016שלום נועה,
כעת הבנתי. לצערי אני לא מכיר את שוק היד השנייה והמחירים.
לפי הצרכים שלך את צריכה לחפש עגלות כמו איי בי סי דיזיין זום (עגלת רכבת), בייבי ג'וגר סיטי סלקט (עגלת רכבת), מאונטיין באגי דואט (דומה למונסטרס). קשה להאמין שהן בתקציב אבל שוב איני מכיר את המחירים של יד 2.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)