נשמח לעזרה בבחירת עגלה לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• נשמח לעזרה בבחירת עגלה לילד ראשון
    נגה
    26/02/2016

היי,

התחלנו לחפש עגלה לבן ראשון שאמור להיוולד בתחילת מאי.
    שנינו גבוהים (אני 1.75, בן זוגי 1.92) ומחפשים עגלה טובה אבל לא אחת שתעלה 5000 ש״ח.
    דרישות אחרות - צרה יחסית, מתאימה לעיר, מתקפלת עם הטיולון, קלה יחסית (קומה ראשונה בלי מעלית. יש איפה להשאיר למטה, אבל רוצים לשמור את האופציה למקרה שיירדם באמבטיה), טיולון מסתובב (אני עדיין מתלבטת אם זה באמת חשוב..).
    ראינו אתמול את המאמאס אנד פאפאס - סולה ואורבו 2, בייבי ג׳וגר, פג בולט לייט ופג איזי דרייב. אני יודעת שיש עוד עגלות שתואמות את הקריטריונים אבל אני כבר נאבדתי..

אשמח לשמוע המלצות, טיפים וכו׳.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי את אחת הדרישות הכי חשובות -

נגה
    26/02/2016

השכבת הטיולון ל 180 מעלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמח לעזרה בבחירת עגלה לילד ראשון - תגובה

קובי סופר
    29/02/2016

שלום נגה,

טיולון דו כיווני הוא דבר חשוב מאוד ע"פ מספר מחקרים ולכן לא הייתי ממליץ לוותר עליו.
    הבעיה המרכזית שמשקל קל לא הולך יחד עם עגלה גבוהה ולכן ישנם דברים שעליהם יהיה צורך להתפשר. הארמדילו פליפ שראיתם היא עגלה מעולה לצרכים שלכם אך חסרונה עבורכם הוא גובהה הנמוך. גם בוגבו בי 3 תתאים לכם מאוד פרט לעניין הגובה והמחיר. אפשר לשקול את הג'ואי כרום אשר יחסית גבוהה, מחירה סביר ומשקלה סביר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! ושאלה נוספת

נגה
    29/02/2016

המון תודה על התשובה!

שאלה נוספת בנוגע לפגוש בטיולון (שלא קיים בארמדילו) - האם זה אכן חיוני וחשוב לילד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! ושאלה נוספת - תגובה

קובי סופר
    29/02/2016

שלום נגה,

לפגוש יש כמה חסרונות ואם זה לא פגוש חכם עדיף שלא יהיה.
    חסרון ראשון הוא בטיחות, המון חושבים שהפגוש מקנה בטיחות והוא לא! 30% מההורים בממוצע לא חוגרים תינוקות מהמחשבה שהמעקה יגן מפני נפילות.
    חסרון שני הוא הכנסת המעקה לפה, זה לא סטרילי ובעגלות מסויימות אף מסוכן, לא מזמן פורסם כאן שתינוק כירסם ספוג ממעקה ובלע אותו ובנס לא קרה דבר רציני. היום יש פתרון למנוע את הבעיה וזהו כיסוי פגוש של צ'ופי.
    החסרון השלישי והבעייתי ביותר הוא התקדמות התינוק כדי לאחוז במעקה, התינוקות מאוד אוהבים לאחוז בכל דבר אך במקרה של פגוש עגלה יש עם כך בעיה, התינוקות מתקדמים אליו ומאמצים את שרירי הבטן ובו בזמן מאבד את תמיכת הגב. הדבר מעכב את התפתחות הזחילה ולכן הםגוש הוא לא תמיד יתרון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו