מתלבטת בין גו ביבי לעומת בייבי ג'וגר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטת בין גו ביבי לעומת בייבי ג'וגר
    עדי
    28/02/2016

היי,
    באתי לחנות מכוונת מטרה לקנות את העגלה של בייבי גוגר כי שמעתי עליה המון המלצות והמוכר ממש שכנע אותי לבחור דווקא בגו בייבי. אני לא מוצאת כל כך חוות דעת של אנשים על העגלה של גו בייבי ולכן אני בהתלבטות.
    מישהו קנה אותה ויש לה מספיק ותק כדי לההמליץ או לא להמליץ?
    אני מחפשת עגלה גבוהה ויציבה שתתקפל בקלות ולא תהיה מאוד כבדה. שיהיה עליה אחריות והיא תהיה עמידה.

ולגבי הסלקל שלה, הוא מאוד קל ומראה נוח, השאלה אם הוא גם בטיחותי ומומלץ לתינוק..

תודה רבה:-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבטת בין גו ביבי לעומת בייבי ג'וגר - תגובה

קובי סופר
    28/02/2016

שלום עדי,

הגו בייבי אכן גבוהה, יש לה כמה יתרונות על הג'וגר שהם טיולון דו כיווני, שינוי מצבים יותר נח ומשענת רגליים מתכווננת, כמו כן הבדים טובים יותר. הסל קל שהראו לך לא מומלץ, ניתן בעזרת מתאמים לחבר סל קלים של סייבקס/בבה קונפורט/מקסי קוזי אשר יותר בטיחותיים.

הייתי ממליץ לבדוק עגלת ג'ואי כרום אשר דומה ברעיון לגו בייבי אך היא יותר קלה, יותר קטנה בקיפול, מצבי הגב שלה יותר נכונים, ב- 2 העגלות יש 3 מצבים אך בגו בייבי זה קופץ משכיבה ישרה לכמעט ישיבה בעוד שבכרום מצב הביניים הוא באמת באמצע ולא מעבר.

לגבי בייבי ג'וגר, היא עגלה מומלץ ע"י הורים רבים אך לא על ידי, אני לא ממליץ על עגלות שבהן הטיולון הוא חד כיווני, יש לכך חסרונות רבים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו