בייבי גוגר סיטי מיני 4 גלגלים או סייבקס אייריס M אייר??? בבקשה תגיבו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בייבי גוגר סיטי מיני 4 גלגלים או סייבקס אייריס M אייר??? בבקשה תגיבו
    רומי
    29/02/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקובי

רומי
    29/02/2016

קובי שלום, אחרי שקראתי פה קצת תגובות אני מבינה שאתה לא ממליץ על אף אחת מהעגלות האלו...
    לצערי רכשתי אתמול את בייבי גוגר אבל אני עדיין יכולה לשנות את החלטתי...
    חבל שרק היום נתקלתי בפורום הזה:-(
    אני רוצה עגלה שתהיה כמה שיותר נוחה לתינוק, ולא כבדה כי אני גרה קומה שנייה בלי מעלית ואם אפשר אז עד 3000 שח.
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקובי - תגובה

קובי סופר
    29/02/2016

שלום רומי,

אני באופן אישי ממליץ מאוד על עגלות דו כיווניות. העגלות שציינת אינן דו כיווניות אבל אם המשקל הוא חלק מכריע אז הייתי ממליץ על ביבה טאי טאי (לא דו כיוונית).
    הטאי טאי דומה מאוד לג'וגר רק עם מגוון יתרונות רחב שהם:
    משקל קל יותר 6.8 ק"ג לעומת 8.5 בגו'גר 4 גלגלים.
    משענת רגליים מתכווננת.
    בדים איכותיים יותר.
    קיפול כאשר הבד מכונס כלפי פנים ולא כלפי חוץ כמו בג'וגר, זה שומר על הבד מפני לכלוך וקרעים וכמובן יותר סטרילי.
    יותר זולה מהג'וגר.

אם משקל 9 ק"ג הוא משקל שאת יכולה להתמודד איתו אז ארמדילו פליפ הרגילה זו המלצתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך-לקובי

רומי
    29/02/2016

תודה רבה על תגובתך המהירה!!
    אני חושבת שאצליח להתמודד עם 9 קילו, איזה עוד יתרונות יש לארמדילו פליפ הרגילה על פני טאי טאי חוץ מהיותה דו כיוונית? היא יותר נוחה לתינוק? אורטופדית יותר?
    אם אקנה את המזרון קומפי קוש שהמלצת פה למישהי ואשים בתוך הטיולון של ביבה-אז זה יהיה נוח כמו הארמדילו פליפ?
    תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך-לקובי - תגובה

קובי סופר
    29/02/2016

שלום רומי,

שלא תביני לא נכון, אני חושב שהטאי טאי היא עגלה מדהימה. היתרון המרכזי של הפליפ הוא הדו כיווניות. מעבר לכך הן חולקות יתרונות זהים. הארמדילו מרופדת ותומכת טוב יותר אך כפי ציינת מזרן איכותי כמו הקומפי פותר את ההבדל הזה, מה גם שלפליפ הייתי ממליץ לרכוש אותו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

רומי
    29/02/2016

תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו