היי קובי התייעצות לגבי ארמדילו פליפ

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• היי קובי התייעצות לגבי ארמדילו פליפ
    רחלי 351
    22/03/2016

חבל שלא הכרתי את הפורום שלך לפני שקניתי עגלה.יש לי ביבה טאי טאי שאני לא אוהבת.א"א לתלות עלייה דברים כבר התהפכה לי פעמיים ואפילו פעם אחת עם התינוקת בפנים.כמו כן התינוקת בת 5 חודשים וכידוע אין בטאי טאי פנים להורה.אני מחפשת טיולון שנשכב 180 מעלות ע"מ שאוכל להשכיב אותה על הבטן שיהיה יציב מתקפל בנוחות ניוד טוב בעיר עם הפנים להורה ושייראה טוב.ראיתי שהמלצת על הבוגבו בי 3 אבל בחנות ראיתי שהיא לא נשכבת ל180.אהבתי לפי תמונות ברשת את הפליפ ארמדילו האם הוא מתאים לצרכים?מחפשים במחיר של עד 1500 שח.(כ י נפלנו עם הטאי טאי שעלתה גם 1300 ש"ח)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לשאלה הקודמת

רחלי 351
    22/03/2016

אני גם אוהבת שהסל גדול ונגיש.ראיתי שבעגלות של צ'יקו הסל ענק ונוח.יש איזה דגם של צ'יקו עם הפנים להורה עם דבר כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי קובי התייעצות לגבי ארמדילו פליפ - תגובה

קובי סופר
    22/03/2016

שלום רחלי,

הפליפ נשכבת כמו הבי 3 והיא גם הרבה מעבר לתקציב. לצ'יקו יש מגוון דגמים כאשר הדגמים הדו כיווניים באים עם אמבטיה וסל קל ויקרים מאוד. הטיולון שלהם מאוד בסיס וקל ככה שהוא ביציבותו דומה לטאי טאי.
    הייתי ממליץ לך על עגלת אביטו של איי בי סי דיזיין. הטיולון חד כיווני אבל א. היא בתקציב. ב. היא יציבה. ג. מעוצבת. ד. גגון ענק ומסנן UV (רק במעט עגלות שלרוב עולות פי 3 יש מסנן). ה. שכיבה כמעט ישרה ואפשר להשכיב על הבטן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה קובי

רחלי 351
    23/03/2016

התכוונתי 1500 שח לטיולון בלבד.הוא עולה יקר יותר?בלי אמבטיה ותוספים.חשוב לי הפנים להורה וגם הצצתי על העגלה שהצעת מזכירה את הטאי טאי קצת בעיצוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה קובי - תגובה

קובי סופר
    23/03/2016

שלום רחלי,

הפליפ עולה סביב ה- 2500 ש"ח רק לטיולון.

העגלה שהצעתי אולי מזכירה את הטאי טאי אך שונה ממנה לחלוטין. היא הרבה יותר יציבה בעקבות גלגלים גדולים יותר ומערכת קפיצים לכל הגלגלים. יש לה גב מכני ולא שרוך. החומרים איכותיים יותר. הגגון מצל יותר, הבדים נעמים יותר. צריך לראות בעין. כפי שציינתי היא חד כיוונית כמו הטאי טאי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו