מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- איזו עגלה נכנסת לקיה פיקנטו?מתחילה (:23/03/2016
היי קובי,
רציתי לדעת אם יש לך מושג איזו עגלה נכנסת לבגאז׳ של הפיקנטו. את הארמדילו פליפ xt בדקתי ונכנסת בקיפול עם הטיולון לשני הצדדים.
האם אתה מכיר עגלות המתקפלות עם הטיולון (עדיפות לקיפול לשני הכיוונים) באותו סדר גודל?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איזו עגלה נכנסת לקיה פיקנטו? אשמח לעזרה - תגובה
קובי סופר23/03/2016שלום,
אם רוצים להכניס עם הטיולון אז מלבד הפליפ גם בי 3 תיכנס. יש עוד מספר עגלות שיכנסו אך אני לא ממליץ עליהן כפי שאני ממליץ על הפליפ או הבי 3.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי
מתעניינת24/03/2016תודה קובי, הבוגבו היא מעל לתקציב. דווקא הייתי שמחה לקבל שמות של עגלות נוספות שמתקפלות לגודל המתאים, דווקא מקבוצת המחירים הזולה יותר.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש את היויו+
רותם חי24/03/2016יש לי אותה ממש אחלה טיולון ממש קל וקומפקטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
מתעניינת24/03/2016אבל אין לה אמבטיה, נכון?
אני גם די גבוהה (1.73) תוהה אם יתאים. מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבל... - תגובה
קובי סופר24/03/2016שלום,
כפי שציינתי יש הרבה עגלות שיכנסו אך אני פחות ממליץ עליהן. להלן הרשימה:
יויו, כן יש לה אמבטיה אבל: היא נמוכה מאוד ולכן הגבוה יהווה בעיה עבורך. האמבטיה מאוד צרה. הטיולון חד כיווני ואין לא שכיבה מלאה, בעייתי לעבור אליו לפני גיל חצי שנה וגם בגיל חצי שנה זו לא הזווית הכי אידאלית.
בייבי ג'וגר סיטי מיני, ביבה טאי טאי, ברייטקס בי אג'ייל, סייבקס אגיס. כולן בעלות טיולון חד כיווני ולכן אני לא ממליץ. אם בכל זאת להמליץ על אחת מהן אז על הביבה טאי טאי.
עגלות עם קיפול מטריה שיכסו: בבה קונפורט סטריטי פלוס או לולה 3, אינגלזינה טרילוג'י או זיפי ופג פרגו איזי דרייב. אלו המומלצות, ישנם עוד דגמים אך הם פחות מומלצים. בכל אופן אני לא ממליץ על עגלות בעלות קיפול מטריה מכיוון שהן פחות נוחות לניוד והליכה, הסלים קטנים ולא נגישים והתמיכה של גב מושב הטיולון חלקית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעריכה את התשובה מאוד! עזרת לי!
מתעניינת24/03/2016תודה רבה על התשובה המפורטת (;
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטח, הריקארו - תגובה
קובי סופר25/03/2016אשמח אם לא תפרסמו כאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)