מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התייעצות בין שתי עגלות - ילד ראשוןליאת24/03/2016
קובי שלום,
ראשית אני שמחה שהגעתי לפורום שלך, הוא מצוין ונותן כיוון מעולה בחיפושים.
לאחר שאני ובעלי בדקנו מספר עגלות אנו מתלבטים בין עגלת ארמדילו פליפ XT לבין אינגליזינה טרילוגי החדשה.
אנחנו מחפשים עגלה קלה אך יציבה, אמבטיה מרווחת יחסית קיפול פשוט וטיולון דו צדדי שנשכב ל180° או קרוב לזה.
הגובה שלי 1.70 ושל בעלי 1.90.
אהבנו את שתי העגלות שציינתי ואנו מתקשים להחליט ביניהן. אין מגבלת תקציב מכיוון שמדובר בילד ראשון ואנו מעניינים בעגלה איכותית ואמינה שתשרת אותנו לטווח הרחוק.
נשמח לעזרתך!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות בין שתי עגלות - ילד ראשון - תגובה
קובי סופר25/03/2016שלום ליאת,
לכל אחת מהעגלות שציינת יש יתרון משמעותי על השנייה.
הפליפ יותר נוחה בניוד, התמיכה של מושב הטיול בגב היא מלאה כאשר בטרילוג'י היא חלקית. סל החפצים גדול ונגיש יותר. מתחברים עליה הסל קלים המובילים בעולם מבחינה בטיחותית. הסל קל של אינגלזינה פחות מומלץ ואם תלכו עליה הייתי ממליץ לוותר על חיבור הסל קל לשלדה.
האינגלזינה יותר חזקה ואמינה מכיוון שהיא מיוצרת באירופה, האמבטיה הרבה יותר גדולה ומרווחת (מומלץ לרכוש מזרן לאמבטיה בנוסף), יותר גבוהה (הפליפ נמוכה).
הייתי ממליץ לבדוק כל אחת מהעגלות, לצערי לא תוכלו לעשות זאת במקום אחד ולכן תאלצו ממש לזכור או לרשום לעצמכם מה היתרונות והחסרונות עבורכם. תנסו לקפל כל אחת מהעגלות יחד עם הטיולון, לכו עם כל אחת מהעגלות, עדיף עם משקל בתוכן ועדיף גם על מדרכות מחוץ לחנויות, נסו לתפעל. בדיקה ברכב מיותרת מכיוון שאלו עגלות בעלות קיפול קטן ושתיהן תיכנסנה לכל תא מטען.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)