התייעצות בין שתי עגלות - ילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות בין שתי עגלות - ילד ראשון
    ליאת
    24/03/2016

קובי שלום,

ראשית אני שמחה שהגעתי לפורום שלך, הוא מצוין ונותן כיוון מעולה בחיפושים.

לאחר שאני ובעלי בדקנו מספר עגלות אנו מתלבטים בין עגלת ארמדילו פליפ XT לבין אינגליזינה טרילוגי החדשה.
    אנחנו מחפשים עגלה קלה אך יציבה, אמבטיה מרווחת יחסית קיפול פשוט וטיולון דו צדדי שנשכב ל180° או קרוב לזה.
    הגובה שלי 1.70 ושל בעלי 1.90.
    אהבנו את שתי העגלות שציינתי ואנו מתקשים להחליט ביניהן. אין מגבלת תקציב מכיוון שמדובר בילד ראשון ואנו מעניינים בעגלה איכותית ואמינה שתשרת אותנו לטווח הרחוק.

נשמח לעזרתך!
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות בין שתי עגלות - ילד ראשון - תגובה

קובי סופר
    25/03/2016

שלום ליאת,

לכל אחת מהעגלות שציינת יש יתרון משמעותי על השנייה.

הפליפ יותר נוחה בניוד, התמיכה של מושב הטיול בגב היא מלאה כאשר בטרילוג'י היא חלקית. סל החפצים גדול ונגיש יותר. מתחברים עליה הסל קלים המובילים בעולם מבחינה בטיחותית. הסל קל של אינגלזינה פחות מומלץ ואם תלכו עליה הייתי ממליץ לוותר על חיבור הסל קל לשלדה.

האינגלזינה יותר חזקה ואמינה מכיוון שהיא מיוצרת באירופה, האמבטיה הרבה יותר גדולה ומרווחת (מומלץ לרכוש מזרן לאמבטיה בנוסף), יותר גבוהה (הפליפ נמוכה).

הייתי ממליץ לבדוק כל אחת מהעגלות, לצערי לא תוכלו לעשות זאת במקום אחד ולכן תאלצו ממש לזכור או לרשום לעצמכם מה היתרונות והחסרונות עבורכם. תנסו לקפל כל אחת מהעגלות יחד עם הטיולון, לכו עם כל אחת מהעגלות, עדיף עם משקל בתוכן ועדיף גם על מדרכות מחוץ לחנויות, נסו לתפעל. בדיקה ברכב מיותרת מכיוון שאלו עגלות בעלות קיפול קטן ושתיהן תיכנסנה לכל תא מטען.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו