מחפשת עגלה קלה לילד ראשון. תודה מראש

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מחפשת עגלה קלה לילד ראשון. תודה מראש
    אמא לעתיד
    25/03/2016

שלום קובי.

אני רוצה להתייעץ, אני מחפשת עגלה קלה במיוחד לילד ראשון. יש לי פריצת דיסק וקושי משמעותי בהרמת משקל ולכן הנושא קריטי מבחינתי. הלכנו לנסות עגלות השבוע וכולן נראו לי מאוד כבדות. היחידה שהרגישה סבירה היתה היויו, אבל אני לא בטוחה בנוגע לניו בורן שלה. האם התינוק יכול לשכב בה גם על הבטן? האם הוא צריך להיות קשור כל הזמן? לא כל כך הבנתי איך זה אמור להסתדר.
    ראיתי שאתה ממליץ לעתים על הטאיטאי בהקשר של עגלות קלות אבל כשחיפשתי ברשת לא מצאתי הרבה חנויות שמחזיקות אותה ולא מבינה אם הדגם עדיין קיים.
    כמו כן ראיתי שיש טענה שבכלל לא צריך אמבטיה וניתן להסתפק בטיולון שנשכב ל180 מעלות ואני לא בטוחה אם זה נכון. התינוק אמור להיוולד בקיץ בסוף יולי (טפו טפו :))

אשמח מאוד לעצתך, תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת עגלה קלה לילד ראשון. תודה מראש - תגובה

קובי סופר
    27/03/2016

שלום,

לגבי יויו: זו אכן האופציה הקלה ביותר. מומלץ לחגור בכל שלב, גם בשימוש בחלק הניו בורן. נין להשכיב על הבטן בשלב הניו בורן, במעבר לטיולון לא תהיה אפשרות לעשות זאת.

לגבי טאי טאי: פשוט לחפש טוב, עדיין קיימת, עקב ב יקוש גבוהה תמיד יש חוסרים בחלק מהחנויות. כבדה יותר בקילו מהיויו אך הטיולון שוכב ישר כך שניתן להשכיב בו על הבטן.

לגבי ויתור על אמבטיה, ישנן עגלות אשר יכולות להתאים מגיל לידה (כמו הטאי טאי) וישנן עגלות שחובה להשתמש באמבטיה (כמו היויו). אני ממליץ לא לוותר על שלב זה אך אם זה מצריך ממך מאמץ רב ועניין הפירוק יעיק עלייך אז אולי אפשר לוותר.

אם תלכו על עגלה ללא אמבטיה, לדרישותייך הטאי טאי היא המתאימה ביותר מכיוון שהיא הקלה ביותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו