מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מחפשת עגלה קלה לילד ראשון. תודה מראשאמא לעתיד25/03/2016
שלום קובי.
אני רוצה להתייעץ, אני מחפשת עגלה קלה במיוחד לילד ראשון. יש לי פריצת דיסק וקושי משמעותי בהרמת משקל ולכן הנושא קריטי מבחינתי. הלכנו לנסות עגלות השבוע וכולן נראו לי מאוד כבדות. היחידה שהרגישה סבירה היתה היויו, אבל אני לא בטוחה בנוגע לניו בורן שלה. האם התינוק יכול לשכב בה גם על הבטן? האם הוא צריך להיות קשור כל הזמן? לא כל כך הבנתי איך זה אמור להסתדר.
ראיתי שאתה ממליץ לעתים על הטאיטאי בהקשר של עגלות קלות אבל כשחיפשתי ברשת לא מצאתי הרבה חנויות שמחזיקות אותה ולא מבינה אם הדגם עדיין קיים.
כמו כן ראיתי שיש טענה שבכלל לא צריך אמבטיה וניתן להסתפק בטיולון שנשכב ל180 מעלות ואני לא בטוחה אם זה נכון. התינוק אמור להיוולד בקיץ בסוף יולי (טפו טפו :))
אשמח מאוד לעצתך, תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחפשת עגלה קלה לילד ראשון. תודה מראש - תגובה
קובי סופר27/03/2016שלום,
לגבי יויו: זו אכן האופציה הקלה ביותר. מומלץ לחגור בכל שלב, גם בשימוש בחלק הניו בורן. נין להשכיב על הבטן בשלב הניו בורן, במעבר לטיולון לא תהיה אפשרות לעשות זאת.
לגבי טאי טאי: פשוט לחפש טוב, עדיין קיימת, עקב ב יקוש גבוהה תמיד יש חוסרים בחלק מהחנויות. כבדה יותר בקילו מהיויו אך הטיולון שוכב ישר כך שניתן להשכיב בו על הבטן.
לגבי ויתור על אמבטיה, ישנן עגלות אשר יכולות להתאים מגיל לידה (כמו הטאי טאי) וישנן עגלות שחובה להשתמש באמבטיה (כמו היויו). אני ממליץ לא לוותר על שלב זה אך אם זה מצריך ממך מאמץ רב ועניין הפירוק יעיק עלייך אז אולי אפשר לוותר.
אם תלכו על עגלה ללא אמבטיה, לדרישותייך הטאי טאי היא המתאימה ביותר מכיוון שהיא הקלה ביותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)