כסא בטיחות לתינוק מגיל 0

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות לתינוק מגיל 0
    אמיר
    26/03/2016

היי.
    הבת שלי בת חצי שנה והסלקל של סייבקס כבר מתחיל להיות קטן עליה ולכן אנחנו רוצים לקנות כסא בטיחות.
    מההמלצות כאן בפורום ובכלל באינטרנט אני מבין שכסא של צי'קו הוא המומלץ ביותר בטיחותית לשני כיווני הנסיעה.
    קודם כל אשמח אם תתקן אותי אם אני טועה והאם יש כסא אחר שמומלץ להשוואה שנותן אותה רמת בטיחות?
    שאלה נוספת היא לגבי הדגמים, אני רואה במקומות שונים מספר דגמים: נקסטפיט CX, נקסטפיט זיפ ונקסטפיט. (זה עד כה מה שנתקלתי)
    אשמח לדעת מהו הדגם האחרון ביותר ומה ההבדלים בין הדגמים.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות לתינוק מגיל 0

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת

אמיר
    27/03/2016

האם הוא מתפרק לבוסטר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות לתינוק מגיל 0 - תגובה

קובי סופר
    27/03/2016

שלום אמיר,

אני אישית ממליץ על הנקסטפיט אבל ישנם עוד מושבים שקיבלו דירוג בטיחותי זהה כמו סדרת ברייטקס קליק טייט או קוסקו סנרה. היות והבדלי הבטיחות אינם משמעותיים, הצ'יקו הוא הנח ביותר עבור תינוקות ובעיר בשלב שהמושב בניגוד לנסיעה. אי לכך אני ממליץ עליו.

הנקסט פיט קיים ב- 3 דגמים.

1. דגם רגיל ובסיסי
    2. CX- כמו הדגם הבסיסי עם 2 רתמות במותניים אשר מונות מאבזמי החגירה להחליק כלפי מטה, כאשר חוגרים ילד, לפעמים זה מתסכל לחפש את האבזמים מתחת לישבנו וCX פותר בעיה זו.
    3.ZIP, פשוט נוסף רוכסן שהופך את שליפת הבד לכביסה לקלה יותר.

אני אישית בעד לרכוש את הגרסא הזולה ביותר אלא אם כן מוצאים CX במחיר שאינו יקר באופן משמעותי מגרסאת הבסיס.
    היות ולא מכבסים כל יום את הבד אני חושב שמיותר לשלם את הסכום שדורשים על הZIP, כמו כן הZIP בלעדי ברשת מוצצים כך שאין תחרות על מוצר זה בעוד שעל השניים האחרים התחרות מטורפת ואפשר ליפול על מבצעים שווים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו