עגלת תינוק בצבע שחור האם אתה ממליץ

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת תינוק בצבע שחור האם אתה ממליץ
    אביבית
    27/03/2016

קובי שלום.
    אחרי בדיקה של מספר דגמי עגלות מאוד התחברתי לעגלה סולה 2 ( הארמדילו מאוד נוחה אבל מפריע לי מאוד שאין פגוש). אולם סולה 2 כבר נחשבת עגלה ישנה ולכן לא קים אותה במגוון צבעים. הצבע שיש הינו שחור.
    האם אתה ממליץ על עגלה בצבע שחור? האם זה לא יקלוט הרבה חום בקיץ, שהרי מזג האוויר אצלנו יותר קיצי מאשר חורפי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת תינוק בצבע שחור האם אתה ממליץ - תגובה

קובי סופר
    27/03/2016

שלום גל,

זהו אכן צבע בעייתי, בחלק מהחברות יש מסנן UV אך לא בסולה. מצד שני יש רשת איוורור באמבטיה ואפשר ללכת ללא הכיסוי רגליים כך שזה בסדר גמור.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לעגלה בצבע שחור

דפני
    29/03/2016

ועבור הדגם סולה 2 MTX יש מסנן UV ?
    וכנל עבור הדגם של ארמדילו XT?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לעגלה בצבע שחור - תגובה

קובי סופר
    29/03/2016

שלום גל,

עד כמה שידוע לי אין בעגלות מאמאס אנד פאפאס מסנן UV. יש להם הצללה שניתן לרכוש בנפרד ועד כמה שידוע לי היא לא נמכרת בארץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו