מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מחפשים עגלה לילד ראשון נשמח להמלצתךמעיין04/04/2016
שלום קובי, ב"ה מחפשים עגלה לילד ראשון.
חשוב לנו שתיהיה:
משולבת אמבטיה וטיולון
לא כבדה, יציבה, נוחה לניוד ולקיפול ביד אחת (התניידות באוטובוסים)
בדים נשלפים לכביסה
טיולון מתקפל עם השלדה
סוכך טוב מהשמש (למרות שניתן להתפשר ולאלתר משהו..)
מתכווננת למספר המצבים שתינוק צריך (אני לא יודעת כמה צריך)
זולה ולא יקרה!!
לא יודעת אם זה משנה אבל אציין שיש לנו מיטה כבר לתינוק אבל עוד לא החלטנו אם התינוק ישן שם מההתחלה או בטיולון ואז נעביר אותו.. נראה לי שנחליט ברגע האמת..
עוד בקשה-אם תוכל להגיד לי אם יש קריטריון חשוב שלא רשמתי וכדי שאתייחס אליו.
הלוואי ותצליח למצוא לנו עגלה למרות כל הקריטריונים הנ"ל :)
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחפשים עגלה לילד ראשון נשמח להמלצתך - תגובה
קובי סופר05/04/2016שלום מעיין,
בכל מקרה ותקנו עגלה עם אמבטיה, התינוק יוכל לישון באמבטית העגלה. כמו כן גם ניתן לשכור עריסה וזה יותר נח גם משינה בעגלה וגם משינה במיטה (עבורכם, עבור התינוק זה לא כל כך משנה).
לגבי העגלה, לדעתי ארמדילו פליפ תענה לכל הדרישות שלך.
אם היא חורגת מהתקציב אז הייתי ממליץ על עגלת אביטו של איי בי סי דיזיין, היא אמנם לא מתקפלת ביד אחת אך עונה לכל הדרישות. לדעתי היא מאוד נוחה עבור התינוק בהשוואה למתחרות ולכן אולי שווה להתפשר על נוחות הקיפול עבור נוחות התינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובי אביטו זה לא רק טיולון ?
נטלי06/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קובי אביטו זה לא רק טיולון ? - תגובה
קובי סופר06/04/2016שלום נטלי,
ניתן לרכוש לה אמבטיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחורג מהתקציב..
מעיין06/04/2016תודה רבה על העזרה קובי!
המאמס אנד פאפס חורגת מהתקציב.. ואני לא רוצה להתפשר על קיפול ביד אחת כי לרוב אני או בעלי ניהיה לבד ולא יהיה לנו איפה לשים את התינוק כשנרצה לקפל אותה. במיוחד ברגעי לחץ, אוטובוסים וכו.
יש לך המלצה אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חורג מהתקציב.. - תגובה
קובי סופר06/04/2016שלום מעיין,
בייבי ג'וגר סיטי מיני עונה לדרישות. לדעתי יש כאן התפשרות גדולה על נוחות התינוק אבל זה שיקול שתאלצו לעשות. לשים על כף המאזניים את הנוחות שלכם מול נוחות התינוק מול תקציב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדגם במחיר של ארמדילו פליפ xt
מעיין07/04/2016אוקיי תודה! ובמידה והתקציב יהיה דמה לארמדילו פליפ xt, איזה עוד דגם/ים היית ממליץ? אני לא אוהבת את מאמס אנד פאפס כי תחתית האמבטיה מעץ וזה נשבר אחרי כמה זמן )מניסיון משפחתי(.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דגם במחיר של ארמדילו פליפ xt - תגובה
קובי סופר07/04/2016שלום מעיין,
אני לא נתקלתי באמבטיות שנשברו, זה יכול לקרות רק בשימוש בלתי סביר. תחתית עץ היא התחתית הטובה ביותר שיש! בדיוק כמו במיטה ועריסת תינוק. שאר התחתיות הם מפוליגל שזה חומר לא עמיד, לא תומך ולא מומלץ. ישנן עגלות שכל האמבטיה מפלסטיק שזה בסדר אך אלו עגלות יקרות כמו פג פרגו, אינגלזינה (עולה כמו הפליפ ועונה לדרישות שלך, שווה לבדוק אותה) או קאם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)