בחירת עגלה לתינוק ראשון- עגלה מומלצת?!

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה לתינוק ראשון- עגלה מומלצת?!
    מיכל
    04/04/2016

שלום!
    רציתי לדעת איזה עגלה מומלצת ביותר.
    חשוב לי שהעגלה תהיה טובה ואיכותית, נוחה לתינוק, לא כבדה, כרגע אין בעיית תקציב איזה עגלה מאוד טובה ומומלצת עבור תינוק ראשון?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה לתינוק ראשון- עגלה מומלצת?! - תגובה

קובי סופר
    05/04/2016

שלום מיכל,

אין עגלה מושלמת, בשוק יש מאות דגמים ועשרות חברות.
    אם אני הייתי קונה עגלה כיום הייתי דבר ראשון מסתכל על נוחות התינוק בעגלה.
    לאחר מכן נוחות הנסיעה מכיוון ש 99% מהזמן דוחפים את העגלה ולא סוחבים אותה.
    לאחר מכן הייתי מחפש יצרן ותיק בעל נסיון ולא יצרן טרנדי ואופנתי (זו הטעות של רוב ההורים).
    דברים שבוודאי לא מומלץ לעשות זה לרכוש עגלה בשל גימיק, בשל אופנה, טרנד, כי לכולם יש.

נכון להיום וגם ע"פ דרישותייך הייתי הכי ממליץ על עגלת הרטן VIP. לדעתי העגלה הכי נכונה והכי נוחה עבור תינוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

מיכל
    06/04/2016

מה עם עגלת סטוקי או עגלת מימה קאסרי, ובוגבו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

קובי סופר
    06/04/2016

שלום מיכל,

איני ממליץ בכלל! באף אחת מהעגלות שציינת אין שכיבה ישרה בטיולון (למעט בוגבו בי 3), יש שקע במצב השכיבה הסופי. אלו עגלות מאוד אופנתיות ופופלאריות בשל כך. כפי שציינתי בתגובתי הקודמת, זה השיקול האחרון שאני הייתי עושה. בעניי נוחות וטובת התינוק קודמת לכל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מיכל
    06/04/2016

אז הרטן ובוגבו שניהם טובות? מה אתה חושב על בוגבו לגבי המצב שכיבה שציינת? האם בעגלה זו מצב השכיבה הוא בסדר?
    יש עוד עגלה טובה שתוכל להמליץ לי עליה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

קובי סופר
    07/04/2016

שלום מיכל,

לגבי בוגבו, זה מאוד תלוי בדגם.
    הבי עגלה טובה ופרקטית וכן יש לטיולון שלה שכיבה ישרה.
    הקימיליון אשר יותר גדולה ורחבה (מה שיותר נח לתינוק), עם מערכת גלגלים איכותית יותר ולכן נוחה יותר להליכה. בעייתית בעניי מכיוון שלמושב הטיול שלה אין שכיבה שטוח ויש שקע באזור הישבן והגב התחתון.
    בעגלות עם שכיבה כזו לא ניתן לעבור לטיולון לפני גיל חצי שנה, היות ובלידות קיץ המון אמהות כן רוצות לעבור לטיולון מוקדם יותר (בגלל החום) זה חיסרון ראשון.
    חיסרון נוסף, לא ניתן להשכיב על הבטן. לדעתי זהו חלק מאוד חשוב בהתפתחות התינוק, נכון שאפשר באמבטיה אך חשוב לעשות זאת גם בטיולון, זו הכנה מצויינת לזחילה והשכבה על הבטן תגרום לחיזוק הכתפיים והצוואר.
    החסרון השלישי, לא ניתן להחליף חיתול בעלגה.
    החסרון האחרון, מבחינת שינה בעגלה, מומלץ שתינוקות ישנו על משטח ישר ולכן אם התינוק נרדם לזמן ממושך מומלץ להעבירו למיטה.

בהרטן וי איי פי יש לך שלדה אשר מאוד דומה לקמיליון ולכן נהנים מאותם יתרונות של הקמיליון, מצד שני לא מקבלים את החסרונות מכיוון שהטיולון בהרטן נשכב למצב שטוח. כמו כן האמבטיה יותר גבוהה, יש כאלו שהגובה בבגבו הוא חיסרון עבורם.

עוד עגלה שאני ממליץ עליה היא איי בי סי דיזיין ממבה פלוס. היא תחל להימכר בישראל בעוד כשבועיים.

אני ממליץ ללכת ולראות כל אחת מהעגלות הנ"ל, תנסו ללכת עם כל אחת מהן, תנסו לתפעל, לקפל. את הטיולונים של כל אחת במצב השוכב שלהן. כך תוכלו לקבל החלטה מושכלת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו