פג פרגו קומפליטו 2016 ואינגליזה טרילוג'י 2016

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• פג פרגו קומפליטו 2016 ואינגליזה טרילוג'י 2016
    מיכל
    05/04/2016

שלום,
    תוכל בבקשה לומר לי מהן המידות הפנימיות של הטיולון והאמבטיה של כל אחת מהעגלות הנ"ל? אני מצאתי מידע רק על עגלות מ2013 ועד כמה שידוע לי היו שינויים בגודל לאורך השנים ...
    תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פג פרגו קומפליטו 2016 ואינגליזה טרילוג'י 2016 - תגובה

קובי סופר
    05/04/2016

שלום מיכל,

באינגלזינה לא השתנו המידות. בפג הטיולון התרחב בכ- 5 ס"מ. הפג קומפלטו נוחה יותר לניוד והליכה, סל החפצים נגיש יותר וגם יותר גדול, הסל קל של פג בטיחותי יותר מהאנגלזינה.
    מצד שני האניגלזינה קטנה יותר בקיפול, טיפה יותר קלה, הטיולון נשכב למצב ישר יותר ויש לזה חשיבות גבוהה במעבר מהאמבטיה לטיולון.

אני ממליץ לבדוק כל אחת בנפרד באופן אישי (ללא מוכרן), לנסות לתפעל לבד, לנסות לקפל, ללכת עם כל אחת מחוץ לחנות כאשר יש משקל בתוך העגלה ולקבל החלטה מושכלת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

מיכל
    06/04/2016

הטיולון של איזו מהעגלות הללו גדול יותר ? חשוב לי שיהיה מרווח..
    תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך - תגובה

קובי סופר
    06/04/2016

שלום מיכל,

הפג יותר רחב. האורך די זהה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו