עזרה בבחירה עגלה מבין כמה אפשרויות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירה עגלה מבין כמה אפשרויות
    שירה
    06/04/2016

הי קובי,
    אשמח לשמוע את חוות דעתך על מס' עגלות ואם אתה יודע לומר לי טווח מחירים או לציין זולה/ בינונית/ יקרה כדי שאדע כיוון:
    * אויסטר
    * abc דיזיין- סלסה (הממבה נראית גדולה יותר ומסורבלת יותר- נכון?)
    * ברייטקס- b-smile (יש דגם יותר מומלץ של ברייטקס?)
    * בייבי ג'וגר סיטי ורסה

מעוניינים בעגלה של אמבטיה+ טיולון, מתהפכת לשני הצדדים, עם סלקל מתחבר, טיולון שיכול להישכב לשכיבה מלאה בלי שקע ישיבה, קיפול לא עצום מידי.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירה עגלה מבין כמה אפשרויות - תגובה

קובי סופר
    06/04/2016

שלום שירה,

* אויסטר
    קצת מעל תקציב בינוני אך עדיין לא במחיר של עגלות יוקרה. לדעתי אינה מצדיקה את מחירה. מדובר בעגלה ברמה דומה לעגלת סולה או גו'אי כרום כאשר מחירה היקר נובע מהמראה החיצוני ולא בשל איכות או משהו מיוחד.

* abc דיזיין- סלסה (הממבה נראית גדולה יותר ומסורבלת יותר- נכון?)
    טווח מחיר בינוני.
    הסלסה החליפה את הממבה. אחד השינויים שנעשו הוא צמצום רוחב הגלגלים האחוריים ובהחלט היא יותר צרה מהממבה היוצאת. החיסרון הבולט הוא הטיולון שלא נשכב ישר, יש שקע.
    דגם הממבה פלוס שיגיע בעוד שבועיים לארץ הוא בעל שכיבה ישרה. על אף השם ממבה אין כל קשר לממבה היוצאת. מדובר בדגם צר יותר מהסלסה, עם קיפול קומפקטי ונח, כפי שציינתי יש שכיבה של 180 מעלות. כל המושב עשוי ויסקו לנוחות מירבית עבור התינוק. החיסרון הוא שכל הדברים האלו יוצרים משקל טיפה כבד מהממוצע (11 ק"ג לעומת 9.2 בסלסה). היא בקטגוריית מחיר יקר אבל לדעתי שווה כל שקל. ממליץ ללכת לראות ברגע שתהיה בחנויות.

* ברייטקס- b-smile (יש דגם יותר מומלץ של ברייטקס?)
    רמת מחיר בינונית. דומה מאוד לממבה היוצאת, כפי שציינת רחבה, מסורבלת וגם אין שכיבה ישרה בטיולון (יש שקע) ולכן איני ממליץ, גם הבדים אינם נעימים לקיץ הישראלי.

* בייבי ג'וגר סיטי ורסה
    רמת מחיר בינוני.
    יש שקע במצב שכיבה, בדים לא נעימים. איני ממליץ.

לכל הדגמים ניתן לחבר סל קל בעזרת מתאם מלבד ברייטקס שבה מתחבר סל קל ברייטקס ללא צורך במתאם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם כך- יש לי עוד כמה שאלות

שירה
    06/04/2016

*מה ההבדל בין אויסטר לאויסטר 2?
    *מה זה אומר רמת מחיר בינונית? כמה פחות או יותר היא עולה?
    *אתה אומר שהיא בעצם באותה רמת חומרים וגימור של הכרום? לא יותר איכותית ממנה?
    *תקן אותי אם אני טועה- אבל, ממה שנראה האויסטר והכרום מתקפלות קטן יותר מהסולה, נכון?
    תודה על המענה!
    זה עושה הרבה יותר סדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם כך- יש לי עוד כמה שאלות - תגובה

קובי סופר
    06/04/2016

שלום שירה,

*מה ההבדל בין אויסטר לאויסטר 2?
    בעיקר הבדלים קוסמטיים בעיצוב. ההבדל הטכני הכי משמעותי הוא בטיולון. באויסטר 2 הוא נשכב למצב יותר ישר, זה היה החסרון העצום באויסטר הרגילה. אי לכך אני בכלל לא ממליץ לרכוש אויסטר 1, גם לא במחיר מציאה.

*מה זה אומר רמת מחיר בינונית? כמה פחות או יותר היא עולה?
    אני מחלק את שוק העגלות ל- 3 רמות 0-2000 ש"ח זה רמת מחיר נמוכה. 2000-4000 זה רמת מחיר בינונית, כאשר האויסטר 2 עומדת על הקצה בין הבינוני ליקר. 4000 ומעלה יקר.

*אתה אומר שהיא בעצם באותה רמת חומרים וגימור של הכרום? לא יותר איכותית ממנה? אני לא אומר שמדובר באותם חומרים. ברור שבאויסטר הרמה יותר גבוהה, איני חושב שהפער הוא עצום כמו פער המחיר. בחלק הטכני הן די זהות, שתיהן אמינות ודי נוחות לתפעול. הג'ואי הרבה יותר קטנה במצב מקופפל יחד עם הטיולון. במרבית הרכבים יהיה צורך בפירוק הטיולון של האויסטר טרם הקיפול.

*תקן אותי אם אני טועה- אבל, ממה שנראה האויסטר והכרום מתקפלות קטן יותר מהסולה, נכון? האויסטר היא הגדולה שבהן כאשר מקפלים יחד עם הטיולון. ללא הטיולון היא הקטנה ביותר מכיוון שרוחב הגלגלים שלה 55 ס"מ לעומת 60 בשניים האחרות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילו סלקלים מתחברים לעגלות האלו?

שירה
    07/04/2016

כרום, סולה ואויסטר?
    מחפשת דגם יחסית קל, נוח ולא יקר מידי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילו סלקלים מתחברים לעגלות האלו? - תגובה

קובי סופר
    07/04/2016

שלום שירה,

בעזרת מתאם מתחברים סל קלים של: סייבקס, בי סייף, בבה קונפורט או מקסי קוזי.
    הסל קל הכי קל הוא של בבה קונפורט CITI או קבריו של מקסי קוזי (דגמים מקבילים). רמת הבטיחות שלהם גבוהה ולכן הם מאוד מומלצים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה על ההצפה בשאלות..

שירה
    07/04/2016

אין לי את מי לשאול ובחנויות הם לא תמיד אמינים..
    מה אתה אומר על קניית שלדה של עגלה מתצוגה? והאמבטיה והמושב חדשים?
    כמעט ולא ניתן להשיג את הסולה ומצאתי מתצוגה והיא משמעותית יותר זולה מהדגם החדש שלהם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות שהתכוונת לדגם אחר?

שירה
    07/04/2016

ראיתי שיש בבה קונפורק סטריטי- streery
    לא מצאתי בבה קונפורט citi

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה על ההצפה בשאלות.. - תגובה

קובי סופר
    07/04/2016

שלום שירה,

לא אמורה להיות בעיה עם כך. יש רק לבדוק שמקבלים אחריות מלאה כמו על מוצר חדש. כמו כן לבדוק שהספוגים לא קרועים, הגלגלים לא במצב משומש, הקיפול הולך חלק, סל לא קרוע. אם הכל תקין אני לא רואה סיבה שלא לקנות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו