מה ההבגל בין 3 העגלות של הרטן?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מה ההבגל בין 3 העגלות של הרטן?
    יהלי
    13/04/2016

שלום רב, הרי יש שלושה דגמים של העגלה הזו.. על איזו עגלה מבין הדגמים היית ממליץ ומדוע?
    אין עניין תקציבי. הכי חשוב שתיהיה נוחה לתינוקי ולנו ההורים (במיוחד הטיולון כי אמבטיה זה עניין של זמן)
    לא בא לי להתחרט ולעבור בסוף לטיולון אחר כמו שעושות רוב הנשים שקונות עגלות משולבות של הביוקר ואחרי חצי שנה כבר מתייאשות מהתפעול וקונות טיולון פשוט...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה ההבגל בין 3 העגלות של הרטן? - תגובה

קובי סופר
    13/04/2016

שלום יהלי,

להרטן יש 3 דגמים אך חשוב לציין שהאמבטיה והטיולון זהים בכל הדגמים. ההבדלים הם בדגמי השלדים.

יש דגם רייסר ג'י טי, דגם זה מיועד להליכות בעיר ובשטח הכי קשה שיש, לכן אם אתם חושבים שתעשו טיולים במקומות קשים או לחלופין אתם גרים באזור בו הדרכים קשות, משובשות, עפר וכו', השלדה הזו תהפוך את ההליכה בדרך הקשה להליכה נוחה ונעימה.

דגם וי.איי.פי, השלדה הקלה ביותר של הרטן, שלדה מעוצבת ומודרנית יותר מהג'י טי. תוכננה להליכות עירוניות + הליכות קצת יותר קשות מעבר לעיר אך היא לא עגלת שטח כמו הג'י טי. אם אתם לא מתכננים הליכות במקומות קשים כפי שציינתי בג'י טי אז מעגלה זו אפשר להנות יותר בעקבות משקלה הקל. כמו כן בעלת ידית טלסקופית (הסבר בדגם סקי).

דגם סקיי, למעשה זו עגלת ג'י טי מעוצבת עם ידית טלסקופית כמו שיש בוי.איי.פי. הידית הטלסקופית מאפשרת עליה וירידה ממדרכות בקלות וללא מאמץ, מה שיותר נח בהליכות עירוניות. כמו הג'י טי בעלת יכולות שטח. זו גם השלדה הכבדה ביותר.

לגבי התחרטות בעתיד, כל משתמשי ההרטן שפגשתי ממש הלכו עם העגלה עד שלבים מאוחרים, אם הם קנו טיולון נוסף? אני מניח שכן בשלב כלשהו אך לא בגיל חצי שנה אלא בילאים מאוד מאוחרים. זו בעצם החשיבות של עגלה נוחה לתינוק, האמהות שקונות עגלה בגיל חצי שנה עושות זאת למען הנוחות של התינוק ולא למען הנוחות שלהן. כפי שאני מציין כאן המון, רוב רובן של העגלות הביוקר הן עגלות פוזה שבהן היצרן בנה עגלה מעוצבת, טרנדית, אופנתית מבלי לחשוב הרבה על נוחות התינוק. כאשר יש תינוק ורואים באיזו נוחות הוא יושב או שוכב כמו בטיולון ההרטן מאוד קשה להעביר לטיולון.
    אני אישית השתמשתי עד גיל שנתיים וחצי בטיולון ההרטן ללא קנייה של טיולון נוסף. זהו עניין אינדיבידואלי. יתרונות ההרטן הבולטים הם: נוחות לתינוק (העגלה הכי נכונה להתפתחות התינוק לדעתי) ונוחות הליכה. ברגע שיש את שני הפרמטרים האלו קניית טיולון תעשה רק בשביל מוצר יותר קל ופרקטי שבו תוותרו על 2 יתרונות אלו, לכן אני בטוח שברכישת הרטן, רכישת טיולון לא אמורה להתבצע וגם אם כן זה בגילאי שנה וחצי במינימום. כך גם אני רואה בפועל, אף הורה עם הרטן לא קונה טיולון בגיל חצי שנה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו