כיסא בטיחות לאוטו לבן 7 חודשים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות לאוטו לבן 7 חודשים
    קרן
    14/04/2016

היי קובי, אחרי שזכרתי לטובה את ההתייעצות איתך לגבי עגלה לפני הלידה אני פונה אלייך שוב :)
    אשמח לקבל המלצה בנוגע לכיסא בטיחות לאוטו. הבן שלי בן 7 חודשים וגבוה יחסית, כבר מציק לו בסלקל כי אין לו מקום לרגליים.
    תודה!
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות לאוטו לבן 7 חודשים - תגובה

קובי סופר
    15/04/2016

שלום קרן,

הכי מומלץ זהו הצ'יקו נקסטפיט. ברמת הבטיחות הוא קיבל דירוג מושלם. ברמת הנוחות לתינוק אין לו מתחרים לדעתי, בעיקר בשימוש כנגד כיוון הנסיעה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ההבדל בין הדגמים?

אני
    16/04/2016

זכור לי שכתבת על זה לא מזמן.
    אני רואה שהcx מאפשר להשאיר רצועות פתוחות - האם זה ככ שווה מבחינת ההבדל במחיר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ההבדל בין הדגמים? - תגובה

קובי סופר
    16/04/2016

שלום,

זה לא דבר כלכך חשוב. אם פער המחיר נמוך אז שווה לשקול. לפעמים יש מציאות (בטח בתקופת חוה"מ) והCX נמכר במחיר של דגם הבסיס.
    הCX מאפשר בעת חגירת התינוק למצוא את אבזמי החגירה, בניגוד לרוב המושבים ודגם הבסיס שבהם האבזמים לרוב נופלים מתחת לישבן התינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו