מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- סייבקס פריאם - חוות דעת אובייקטיבית - יתרונות וחסרונותפז18/04/2016
אני מתעניינת בעגלת סייבקס פריאם + סלקל של סייבקס מדגם קלאוד קיו.
אני לא מוצאת על העגלה חוות דעת אובייקטיבית באף אתר ישראלי.
אני מאוד אהבתי אותה: הטיולון מסתובב לשני הצדדים ונשכב ל 180, היא גדולה ונראה שתתאים עד לגיל יחסית גדול (לעומת הפג שנראית לי נורא "קצרה"). האמבטיה גדולה ורחבה והקיפול מאוד נוח.
הבנתי שחסרונות היחידים בה הם שאין סוגר ידני לאחר הקיפול ושהיא מאוד גדולה.
מה דעתך? האם יש עגלות שמספקות את אותה האיכות במחיר "שפוי" יותר?
הייתה ממליץ עליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סייבקס פריאם - חוות דעת אובייקטיבית - יתרונות וחסרונות - תגובה
קובי סופר19/04/2016שלום פז,
קודם כל על הסל קל קלאוד אני לא ממליץ. הוא כבד בטירוף. סל קל כמו אטון 3 או 4 הוא קל יותר ומספק את אותה רמת בטיחות.
לגבי הפריאם. צריך לקחת בחשבון שככל שהמוצר טוב ונח יותר עבור התינוק כך גם משקל המוצר יהיה כבד יותר והקיפול גדול יותר. מבחינת יתרונות, היא נוחה לניוד, יש שכיבה מלא בטיולון, אכן הוא ארוך וזה יתרון, מרופדת טוב אך כשמסירים את המזרן הפנימי בטיולון רמת הנוחות יורדת. אמבטיה גדולה, יחסית גבוהה.
מבחינת חסרונות,
צריך לקחת בחשבון שלמרות שהיא מאוד ארוכה היא מאוד צרה, אני רואה בכך חיסרון בחורף כאשר התינוק עם מעיל עבה. הקיפול קצת מסורבל אך אפשר ללמוד אותו. ידית הדיחפה מרקדת קצת וזה יכול להעיק בהליכה, בעיקר בדרך משובשת או על אבנים משתלבות. חלון ההצצה בטיולון לא חכם מכיוון שהוא פתוח ושמש חודרת דרכו. אם רוצים לבטלו צריך לסגור את הרוכסן בגגון מה שיקטין את הגגון. לגבי אי הנעילה, אני רואה בזה יתרון, מרבית החברות מתחילות לבטל את הנעילה. הסיבה לכך היא שכאשר מרימים את העגלה לרכב אפשר להסתדר ללא הנעילה, כשפותחים הפתיחה נעשית בשניה וללא התכופפות.
הייתי ממליץ לבדוק את עגלת הרטן אשר נמכרת סביב אותו מחיר ולדעתי טובה יותר.
כמו כן איי בי סי דיזיין ממבה פלוס שתחל להימכר בסוף אפריל זו אופציה מעולה לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי ההרטן vip???
פז19/04/2016מאוד חשוב לי לא להחליף טיולון בגיל שנה וקצת כי הילד לא נכנס בה כבר...
לחברים שלי יש את הפג פרגו הילד שלהם כבר מגיל שנה לא בטיולון כי הוא נורא כבד ולילד צפוף שם...
בגלל זה אהבתי את הטיולון של הסייבקס...
האם ההרטן היא אופציה טובה יותר? כי הבנתי שהיא אפילו יותר כבדה מהפג....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ומה לגבי ההרטן vip??? - תגובה
קובי סופר19/04/2016שלום פז,
דגם הVIP שוקל כקילו יותר מהפג. לא תרגישי אותו מכיוון שבהליכה הVIP הרבה יותר נוחה מהפג, גם בגלל הגלגלים וגם בגלל הקפיצים. כמו כן הקיפול בVIP מצריך פירוק של הטיולון מה שעושה את ההכנסה לרכב יותר קלה מבחינת משקל אבל טיפה יותר מסורבלת.
אני לא מכיר הורים שעברו מהרטן לטיולון לפני גיל שנה וחצי. הטיולון של ההרטן הוא יצירת מופת מבחינת נוחות לתינוק, אף עגלה או טיולון בשוק לא משתווים לו, אי לכך קשה מאוד לעבור למוצר אחר אשר ידוע כי יהיה פחות נח לתינוק.
היתרון בהרטן הוא שהטיולון הוא הארוך ביותר בשוק וגם הרחב ביותר, כמו כן הוא מרופד בנדיבות בהשוואה לעגלות אחרות בשוק. הוא הטיולון היחיד עם 5 מצבי שכיבה כאשר במצב הסופי שלו הוא נשכב ל-180 מעלות.
לדעתי זו העגלה הטובה ביותר כיום אם מסתכלים על נוחות לתינוק ונוחות ניוד (לדעתי 2 הפרמטרים הכי חשובים בעגלה).
עוד יתרון בעקבות כתבה שנעשתה על מזרנים מעכבי בערה בערוץ 10. הרטן היא החברה היחידה שמזרן האמבטיה שלה ובכלל כל הבדים הם ללא מעכבי בערה. מזרן האמבטיה עשוי מסיבי קוקוס וזהו מזרן נושם. בדי הטיולון הם בדי טרמוטקס אורגניים שמונעים התחממות ומצמצמים הזעה בקיץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון המון המון תודה
פז19/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)


