ג'ואי כרום Dlx שנת 2016............

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ג'ואי כרום Dlx שנת 2016............
    נטלי
    21/04/2016

היי קובי
    היום היינו בחנות של עגלות וכמעט רכשנו עגלה אבל אני הייתי מוכרחה לברר משהו שקצת בילבל אותי לפני הרכישה:
    אנחנו די סגורים על עגלת ג'ואי כרום Dlx. המוכר בחנות אמר שצריכה להגיע עוד מעט עגלת ג'ואי כרום Dlx שנת 2016 שזה דגם חדש חדש. לא כ"כ הבנתי איך חדש כי ראינו את ה Dlx בחנות "מוצצים" אז הוא אמר שהכרום Dlx שראינו זה דגם 2015. אני רוצה לשאול האם יש הבדלים בין דגם 2015 לבין 2016? יש שינויים לטובה?
    בסה"כ היינו מרוצים מדגם 2015 שראינו וניסינו לכן מעניין אותי לדעת מה השינויים בינהם. אני ניסיתי לבדוק באתר של ג'ואי ובגוגל ואני לא מוצאת באף מקום את הכרום dlx החדשה 2016 האם באמת יש כזה דבר? גם יש אותה בצבע חאקי (רשום kaki) שאני לא מוצאת בשום אתר כדי להתרשם...
    כמו כן אני שואלת עבור בעלי - איך הכרום Dlx בהשוואה לעגלת אורבן של צ'יקו? בעלי התרשם ממנה בעיקר שהגלגלים האחוריים גדולים..
    כמו כן ראיתי לראשונה עגלה חשמלית של origami שגם בעלי ממש התלהב ממנה כי היא מתקפלת בלחיצת כפתור ואשמח לחוות דעתך עליה איך היא לדעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ג'ואי כרום Dlx שנת 2016............

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוסיפה משהו......

נטלי
    24/04/2016

עכשיו בדקתי באתר הרשמי של Joie וראיתי שבאמת יש דגם חדש של כרום שיש לו צבע khaki ועוד צבע שנקרא chromiume אבל הצבעים האלה קיימים רק בג'ואי כרום 2016 ובג'ואי כרום DLX דגם 2016 שני הצבעים האלה לא קיימים משמע המוכר בחנות או שהתבלבל או שאני לא מבינה כאן משהו כי הוא אמר במפורש שזה דגם DLX שנת 2016 וציין במפורש את הצבעים שרק דגם כרום 2016 מגיע איתם ולא דגם DLX החדש.
    ובמידה ואני צודקת האם כדאי לקנות ג'ואי כרום 2016 או ג'ואי כרום DLX 2015?
    והאם עדיף דגם DLX 2016 או דגם DLX 2015?
    ואיך אני יכולה לוודא שהוא אכן מוכר לי דגם DLX 2016 כפי שהוא אומר כשבעצם הצבעים האלה לפי האתר הרשמי של גו'אי קיימים רק בדגם כרום 2016?

אוף זה ממש מבלבל :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג'ואי כרום Dlx שנת 2016............ - תגובה

קובי סופר
    24/04/2016

שלום נטלי,

לג'ואי נכון להיום יש 2 רמות לכרום.
    כרום רגילה שנקראת כרום 2015 או 2016.
    כרום DLX.

ההבדלים הם: בDLX הגלגלים האחוריים גדולים יותר ועשויים מחומר זהה לגלגל אויר רק ללא פנימית. כמו כן יש 2 קפיצים בחלק האחורי של העגלה המשמשים לבלימת זעזועים.
    לDLX יש גם גגון יותר גדול. אי לכך הייתי ממליץ ללכת רק על דגם DLX. למיטב הבנתי דגם זה היה בבלעדיות ברשת מוצצים, אני לא יודע כיום אם זה כך או אם זה ישתנה בעתיד הקרוב. אפשר לשאול את היבואן: במבינו קינג דרך דף הפייסבוק שלהם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קובי שלחתי להם הודעה.

נטלי
    24/04/2016

מה לגבי מה ששאלתי לגבי עגלת צ'יקו אורבן לעומת כרום dlx? הכרום טובה יותר לעומתה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קובי שלחתי להם הודעה. - תגובה

קובי סופר
    24/04/2016

שלום נטלי,

על האורבן איני ממליץ.
    א. יש לא אמבטיה משולבת עם טיולון ולא חלקים ולדעתי זהו חיסרון.
    ב. לטיולון אין שכיבה שטובה.
    ג. הקיפול מאוד מסורבל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו