הנורית 11 אורנית

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הנורית 11 אורנית
    אפרת
    26/04/2016

נמצאת בחודש החמישי ואין לי ניסיון עם עגלות ...מתלבטת בין עגלת פג לאינגלזינה. מאוד חשוב לי היציבות (גלגלים+שילדה), הנוחות וקלות התפעול של העגלה.

מה אתה ממליץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנורית 11 אורנית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנורית 11 אורנית - תגובה

קובי סופר
    27/04/2016

שלום אפשרת,

תלוי בדגם של פג ואינגלזינה. יש דגם טרילוג'י לאינגלזינה כאשר המקביל של פג הוא איזי דרייב. יש דגם בוק פלוס של פג כאשר המקביל לו הוא הקוואד אבל בניגוד לטרילוג'י ולאיזי דרייב שמאוד דומות כאן כבר יש הבדלים גדולים, לכן חשוב שתרשמי בין אלו דגמים ההתלבטות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה של פג פרגו pop up

אפרת
    27/04/2016

האם אתה ממליץ על עגלה מדגם pop up ?
    כשביררנו בחנות אמרו לנו שזה כולל גם סל קל ולפי מה שהבנתי הסל קל מוגבל רק לחצי שעה לתינוק שנולד והוא לא ממש פרקטי ועדיף לוותר עליו וכבר לקחת כיסא בטיחות שהוא גם סל קל. מה אתה ממליץ?

כמו-כן, הבנתי שגלגלי אוויר לא מומלצים .

איזה דגם הייתה ממליץ לקנות מבחינת פרקטיות , נוחות, יציבות ומחיר (המחירים נעים בין 4,500 -5,300 וזה מאוד יקר!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג pop up מול אינגלזינה טרילוגי

אפרת
    27/04/2016

לא ענית לי אם דגם pop up של פג יותר טוב מאינגלזינה טרילוגי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג pop up מול אינגלזינה טרילוגי - תגובה

קובי סופר
    28/04/2016

שלום אפרת,

מדובר בשני סגנונות שונים.
    הפג יותר נוחה להליכה וניוד, סל החפצים גדול ונגיש יותר, יש תמיכת גב מלאה במושב הטיולון.
    מצד שני האינגלזינה קטה יותר לאחר הקיפול (כמעט כחצי מגודל הפג) והיא קלה יותר.
    אם רוצים לחבר סל קל לעגלה, בפג הסל קל קיבל דירוג בטיחותי מקסימלי והוא סל קל טוב. באינגלזינה הסל קל לא מוצלח.
    לכן אני חושב שאם תעשי לעצמך סדר עדיפיות לגבי מה חשוב לכם יותר די בקלות תוכלו לבחור אחת מהשתיים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו