התלבטות בין מספר עגלות עבור ילד שלישי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין מספר עגלות עבור ילד שלישי
    טל
    26/04/2016

שלום קובי,

אני אמא לתאומים ובהריון עם עובר יחיד הפעם.
    היות והעגלה של התאומים לא רלוונטית, אני מתלבטת בין מספר עגלות:
    1. בוגבו בי 3
    2. יויו פלוס
    3. אורבו2

מחיר הוא כמובן שיקול היות ומדובר בילד שלישי, אבל גם איכות ונוחות העגלה בשימוש לאורך זמן. אני מעדיפה שלא להשקיע בטיולון נוסף בהמשך.

אשמח להמלצות.

תודה רבה וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בהתלבטות

mommy
    26/04/2016

ההמלצה שלי היא עגלת בייבי ג'וגק - סיטי סלקט.. משתמשת בה כבר עם הילד השני והיא פשוט מעולה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בהתלבטות

mommy
    26/04/2016

בייבי ג'וגר*

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בהתלבטות - תגובה

קובי סופר
    26/04/2016

נראה לי שלא הבנת. יש לה תאומים בוגרים והיא מחפשת עגלת יחיד. הדגש שלה הוא על עגלה קלה שתשמש כטיולון ולכן הסלקט אינה תואמת לדרישותיה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין מספר עגלות עבור ילד שלישי - תגובה

קובי סופר
    26/04/2016

שלום טל,

מבין השלוש אני ממליץ על הבי 3 למרות שזו האופציה היקרה ביותר.

ליויו יש הרבה חסרונות: 1. הטיולון חד כיווני, 2 מצב הניו בורן צר ולא ניתן לעבור לטיולון לפני גיל חצי שנה מכיוון שהטיולון לא נשכב למצב שטוח.

על האורבו איני ממליץ מכיוון שיש לה גלגלים מאוד קטנים, היא גם הכבדה מבין השלוש, די סביר שתרכשי עוד טיולון בהמשך.

הבי 3 היא שילוב של מוצר יחסית לא כבד, טיולון דו כיווני, נוחות הליכה טובה בזכות גלגלים איכותיים ומערכת קפיצים איכותית (למרות שהגלגל בגודל האורבו הקילו חצי פחות, חומר הגלגל והקפיץ עושים הבדל עצום).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המפורטת!

טל
    27/04/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו