מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה על מזרון למיטה ראשית של תינוקרן27/04/2016
שלום
אנא עזרתך בהמלצה על מזרון
במוצצים המליצו לנו על הדגם הכי יקר של עמינח אני פשוט לא זוכר את שמו עם צד קשיח וצד רך במחיר של 1000
שקל האם זה שווה את ההשקעה ??
האמת נשמע לי קצת יקר...
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה על מזרון למיטה ראשית של תינוק - תגובה
קובי סופר27/04/2016שלום רן,
דבר ראשון במזרני עמינח בעיקר משלמים על המותג, ישנם מזרנים דומים שעולים כמחצית המחיר.
אם כבר משקיעים את הסכום הזה הייתי ממליץ על מזרן עם ליבה פנימית נושמת (ללא ספוג). יש של חברת בייבי טק או בייבי גב (אותה חברה ואותו מזרן) שנמכר סביב ה- 900 ש"ח ויש של עמינח אימג'ן שנמכר רק בשילב. מזרנים אלו יותר בריאותיים, יותר נוחים ומצמצמים באופן משמעותי יותר סכנת חנק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי מזרן Numu .....
רן27/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה לגבי מזרן Numu ..... - תגובה
קובי סופר27/04/2016שלום רן,
לדעתי הוא פחות טוב מהמזרנים עם ליבה פנימית, בעיקר בנושא הנוחות לתינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשורה תחתונה לא הבנתי מה מומלץ
רן27/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שורה תחתונה לא הבנתי מה מומלץ - תגובה
קובי סופר28/04/2016שלום רן,
מה שמומלץ הם: או מזרן עמינח אימג'ן 360
או בייבי גב איירוואי
או בייבי טק מולטיפלואו
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזרן נומו
אלעד03/05/2016מבדיקה שערכתי מול היצרן וחנות שמוכרת את המזרן, יש להם אישור מכון התקנים אך לא תו תקן מאחר שאין במזרן חומר מעכב בעירה(אשר בהתאם לפירסומים האחרונים בתקשורת נמצא כחומר בעייתי). בנוסף, אני מבין שיש צורך במתאמים לשימוש בבייבי סנס (עלות של כ 60 שח) וכי מוצע להשתמש בסדינים מתאימים, למרות שניתן להשתמש גם בסדינים רגילים.
אשמח לדעתכם בעניין מזרן זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מזרן נומו - תגובה
קובי סופר03/05/2016שלום אלעד,
גם אישור מכון התקנים חייב חידוש אחת לשנתיים. שוב, לבדוק מול מכון התקנים. חנויות ויצרן בעלי אינטרס למכור.
בכל אופן, היות ואין למזרן ליבה פנימית אני חושב שמזרן עם ליבה כמו בעמינח או בייבי טק יעילים, תומכים ונוחים יותר. אני מסתמך על ביקורות ששמעתי מלקוחות שרכשו.
אמנם חלק קטן מאוד אבל זה עדיין משהו שלא שמעתי לגבי המזרנים האחרים, הלקוחות התלוננו לגבי קשיחות יתר של המזרן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעדכן בתשובת מכון התקנים
אלעד04/05/2016אישור מכון התקנים, להבדיל מתו תקן, הינו פרט חובה, בעוד שתו תקן אינו חובה. אישור כזה מצוי אצל יצרן מזרן נומו, אם כי האישור המופיע באתר החברה הינו משנת 2011 ללא אזכור בדבר תוקפו (או שפספסתי אותו).
למרות המלצות רבות על מזרן נומו, התקינה והאישורים חשובים לנו מאוד.
לידיעתכם,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזרן למיטה ראשית ומזרן לעריסה
רן04/05/2016שאלה
אני מתכוון לרכוש את המזרן אימגן 360 של עמינח בעבור המיטה הראשית .
אבל בחודשים הראשונים התינוק יישן במהלך היום בעריסה האם מומלץ לרכוש מזרן אימגן בגודל אשר מותאם לעריסה ?? או להסתפק בפשוט ביותר ?
כנ"ל לגבי בייביי סנס היכן כדאי לשים בעריסה או במיטה הראשית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מזרן למיטה ראשית ומזרן לעריסה - תגובה
קובי סופר04/05/2016שלום רן,
1. בייבי סנס מותאם לשימוש גם בעריסה ומומלץ לשימוש מגיל לידה.
2. אפשר להסתפק במזרן רגיל. סכנת החנק מתקיימת רק כשתינוקות ישנים על הבטן, עד גיל 3 חודשים (גיל השימוש בעריסה) התינוקות לא יכולים להתהפך בכוחות עצמם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מעדכן בתשובת מכון התקנים - תגובה
קובי סופר04/05/2016שלום אלעד,
מניסיוני כיבואן עגלות תינוק: בכל נושא אישור בדיקת מכון התקנים לעגלות וריהוט לתינוקות, יש לחדש את אישור המכון אחת לשנתיים. אני בטוח שכך גם בכלל המוצרים הקשורים לתינוקות.
מבדיקה מול יצרן מזרנים עם תו תקן, הם צריכים אחת לשנה לחדש את התקן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזרן חדש בשילב - i space
אלעד08/05/2016לאחר התלבטויות רבות, החלטנו לרכוש את המזרן איימגן 360 של שילב. היום בחנות מסרו לנו שיש מזרן חדש שהוצג למכירה רק ביום שישי האחרון - i space.
למרות שמדובר בזמן מאוד קצר, אשמח לדעת האם שמעתם/מכירים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מזרן חדש בשילב - i space - תגובה
קובי סופר08/05/2016שלום אלעד,
על מוצרים חדשים אני פחות ממליץ. האימג׳ין הוכח כמו ר טוב ולכן חבל לקחת סיכון ולהמר על מוצר חדש. אם המוצר. טוב או לא רק הזמן יגיד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)