מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כסא בטיחות צ'יקו נקספיט או צ'יקו נקספיט cx?נטלי29/04/2016
היי קובי
איזה כסא בטיחות מגיל לידה כדאי לקנות: צ'יקו נקספיט או צ'יקו נקספיט cx? מה ההבדלים בינהם ומה יותר כדאי לרכוש? צריך להיות פער מחירים בינהם?
כמו כן איך הצ'יקו בהשוואה לברייטקס בולווארד? שמעתי שגם הוא טוב.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ומה זה צ'יקו נקספיט zip?
נטלי29/04/2016כמה דגמי צ'יקו נקספיט יש ומה הבדלים בינהם ומי הכי טוב?
עכשיו ראיתי שזה דגם בלעדי במוצצים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי שסיימתי תואר בנושא...
רן30/04/2016נקסט פיט רגיל - פשוטו כמשמעו רגיל
CX- אותו דגם כמו הרגיל רק שיש לו מבחר צבעים גדול יותר ובנוסף הרצועות שמחזיקות את הילד נמצאות תמיד במצב פתוח ככה שהם לא יסתבכו מתחת לילד כאשר את מכניסה אותו.
ZIP- דגם אשר יש רק בחברת מוצצים וזה בדיוק כמו כל השאר רק עם רוכסן שמאפשר הורדה קלה של בד הכיסא
בנוסף הוסיפו קצת כיסוי עור בצידי הכיסא.
שורה תחתונה אני בחרתי ב CX ואני מאוד מרוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך מושג מה ההפרש במחיר
נטלי30/04/2016בין דגם cx לדגם הרגיל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרן איפה קנית את דגם הcx?
נטלי30/04/2016ואם אפשר לשאול בכמה ?
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן תרגישי חופשי ....
רן30/04/2016רגיל 1350
CX 1450
ZIP 1550
אני קניתי את הדגם CX כי רציתי צבע מאוד ספציפי
וקניתי בחנות בשם תינוקט .
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. לגבי הzip
נטלי30/04/2016ידוע לך אם ב zip יש את התכונה שהרצועות נשארות פתוחות כמו ב cx ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיובי
רן30/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חיובי - תגובה
קובי סופר01/05/2016תודה רן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כסא בטיחות צ'יקו נקספיט או צ'יקו נקספיט cx? - תגובה
קובי סופר01/05/2016שלום נטלי,
מאחר ורן ענה לך בצורה מעולה אין צורך להוסיף יותר מדי. אני רק בדעה שבטיחותית הם זהים ולכן מיותר לשלם הפרשים משמעותיים. אם הCX לא יקר משמעותית מגרסאת הבסיס אז בהחלט זהו הדגם המומלץ. הZIP מיותר לדעתי, את ההפרש לגביו הייתי מוסיף על ריפודית יומבה לכסא בטיחות, היא עשויה 100% כותנה (הרבה יותר נעים מבדי הצ'יקו), יורדת לכביסה יותר בקלות מהZIP והרבה יותר יפה (לטעמי).
*סליחה על המענה המאוחר, אני לא מגיב בחגים/שבתות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשניכם
נטלי01/05/2016רכשתי לבסוף את הנקסטפיט הרגיל. אבדוק לגבי הריפוד שהמלצת עליו.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)