עגלות שאינן נשכבות... התייעצות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלות שאינן נשכבות... התייעצות
    מתחילה (:
    29/04/2016

היי קובי,
    ראיתי שאתה לא ממליץ על עגלות שאינן נשכבות אבל אני רואה שבכל זאת יש הרבה יצרנים וקונים שלא נרתעים מלקנות עגלות כאלה. מה השיקולים שלי בכל זאת כן להתפשר על עגלה זו?
    כמו כן, אני שמה לב שאתה כן ממליץ על הבוגבו 3 שגם היא באותו מבנה. במה היא שונה למשל מהסייבקס אייריס שאינה מומלצת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלות שאינן נשכבות... התייעצות - תגובה

קובי סופר
    01/05/2016

שלום,

לגבי הזווית, יש 4 חסרונות עיקריים במושב שאינו שוכב ישר.

1. לא ניתן לחתל בעגלה
    2. לא ניתן לעבור למשב הטיול לפני גיל חצי שנה. היות ונתקלתי כבר בהרבה אמהות (גם כאן עלו לא פעם שאלות לגבי טיולון לגילאים שלפני חצי שנה בעקבות זאת), אני רואה זאת כחסרון גדול, בטח כאשר מדובר במדינה חמה כמו שלנו שבה אמהות רבות רוצות לסיים עם האמבטיה בשלבים מוקדמים יותר.
    3. לא ניתן להשכיב על הבטן והטווח שבין גיל חצי שנה לשמונה או תשעה חודשים הוא זמן חשוב לעשות זאת. השכבה על הבטן תחזק חגורת כתפיים, צוואר ותכין לזחילת גחון. שלב התפתחותי חשוב ומשפיע לכל החיים. היות ובמרבית העגלות חלק מהגגון ניתן להסרה או פתיחה, ראיית העולם תגרה את התינוקות להרים את גופם כדי להתבונן כלפי חוץ, דבר שלא יתאפשר לנו במקומות אחרים.
    4. אורטופדים ממלצים שהשהייה בסל קל לא תהיה יותר מ- 45 דקות ביום, היות וכאן מדובר בגיל יותר מתקדם אז אפשרי שתהיה שהייה יותר ארוכה אך גם כאן חייב להיות גבול מסויים. האם שווה להגביל את זמן הטיול בשל כך?
    מנסיוני בחנויות, מרבית ההורים שרכשו עגלה עם שכיבה כזו קנו עגלה או טיולון נוסף בשלב מוקדם יחסית להבדיל מהורים שרכשו עגלה עם שכיבה ישרה (לא שהם לא רכשו טיולון אך הם עשו זאת בשלבים יותר מאוחרים ורכשו טיולונים הרבה יותר זולים).

חשוב לציין שלשכיבה הזו יש יתרון אחד, זו זווית עירסול, זווית מצוינת להכנה לזחילה, מומלץ שתהיה שהייה של 15 דק' ביום בזווית כזו. כמובן שניתן לעשות זאת גם ללא השכבה בעגלה ולכן אני לא רואה בכך יתרון עצום.

למה חברות עושות זווית כזו? התשובה כמו להרבה דברים בחיים היא כסף. זהו מנגנון זול יותר. זה לא פוגע במכירות כי המודעות מאוד נמוכה, מה גם שרוב הרוכשות של עגלות יוקרה הן אמהות לילד ראשון (חסרות ניסיון).

לגבי בוגבו בי 3, אני ממליץ עליה מכיוון שבה השכיבה ישרה. בדגם הקמיליון אין שכיבה ישרה ואני חושב שבילבלת בין הדגמים. האייריס נשכבת בדיוק כמו הקמיליון ולא כמו הבי 3.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוב תודות

מתחילה (:
    02/05/2016

תודה קובי, עשית לי סדר רציני בראש.
    הבעיה עכשיו שנותרתי עם רכב קטן שלדעתי יהיה לי קל יותר להכניס אותו לעגלה מאשר עגלה שמתאימה לדרישותיי אליו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוב תודות, מידע חשוב!

מתחילה (:
    02/05/2016

תודה קובי, עשית לי סדר רציני בראש.
    הבעיה עכשיו שנותרתי עם רכב קטן שלדעתי יהיה לי קל יותר להכניס אותו לעגלה מאשר עגלה שמתאימה לדרישותיי אליו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוב תודות, מידע חשוב! - תגובה

קובי סופר
    02/05/2016

שלום,

אם אהבת את הבוגבו בי אז היא כן עונה לדרישה של שכיבה ישרה וכן קומפקטית בקיפול. כמו כן שווה גם לבדוק את הארמדילו פליפ של מאמאס אנד פאפאס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו