מעבר מסל קל לכסא בטיחות וכסאות בתקן ארופאי חדש

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מעבר מסל קל לכסא בטיחות וכסאות בתקן ארופאי חדש
    טלי
    30/04/2016

קובי שלום,

ברשותנו סלקל חדש (2015) של פג. מגבלת המשקל היא 13 ק"ג לפי היצרן. הילד שלנו נמוך ורזה, האם ישנה איזושהיא תקנה (מבחינת חוק או הוראות יצרן) המחייבת אותנו להעביר אותו לכסא בטיחות בגיל שנה? האם ישנה גם מגבלת גובה מסויים מלבד המשקל? הילד בן 10 חודשים 70 ס"מ ו7.5 ק"ג סה"כ. רוצים לדעת מתי להיערך לרכישת הכסא.

שאלה נוספת היא האם ישנם כסאות בטיחות בשוק הישראלי העומדים בתקן האירופאי החדש מלבד מקסי קוזי פרל דו כיווני? האם כסא זה של מקסי קוזי נמכר באופן בלעדי בשילב? שואלת בשל המחיר הגבוה.

תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר מסל קל לכסא בטיחות וכסאות בתקן ארופאי חדש - תגובה

קובי סופר
    01/05/2016

שלום טלי,

לגבי הסל קל, אכן יש מגבלת גובה ובפג היא עד 76 ס"מ. מעבר לכך אין כל פסול להמשיך ולהשתמש בסל קל כל עוד זה אפשרי.

לגבי התקן האירופאי החדש, עד כמה שידוע לי מלבד המקסי קוזי לסייבקס סרונה יש תקן זהה והוא זול יותר.
    אני באופן אישי לא ממליץ על מושבים אירופאים ולא משנה באיזה תקן.
    המושבים האמריקאים יותר מחמירים, מתאמים עד משקלים יותר גבוהים (גם נגד כיוון הנסיעה). הם טיפה זולים מהמקסי קוזי.

למושב בטיחות ההמלצה שלי היא צ'יקו נקסטפיט.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו