קניית עגלת טיולון לאח שני אשמח לעזרה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• קניית עגלת טיולון לאח שני אשמח לעזרה
    אנ
    02/05/2016

שוב אני .. מנסה למצוא פתרון נוח ופרקטי לרגל הלידה ..
    אם לא ניתן לעשות שום שילוב עם ההרטן כדי להרחיב אותה לאח נוסף אז אני שוקלת או לקנות טיולון נוסף או להחליף לעגלת אחים. אנחנו גרים ביפו, מדרכות הכי לא נוחות שיש, כבישים שבורים, מעברים צרים ובנוסף לאלו יש לנו רכב קטן דייהטסו סיריון שההרטן תופסת את כל הבגאז' פלוס מושב העגלה מאחור .. אין מקום לכל העגלה בבגאז'. אז אם טיולון, איזה מומלץ שיהיה יציב ונוח להתנייד איתו ברחובות המסורבלים שלנו ושיהיה קטן מספיקלהיכנס לרכב. אם עגלת אחים, איזו מומלצת מבחינת אמבטיה, נוחות ותמיכה לבייבי'ס ושתיכנס לרכב ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה על התשובה ..........

אנ
    02/05/2016

תודה על התשובה. התינוק שלנו יהיה בן שנה ושבעה חודשים כשתיוולד התינוקת, אז אולי לא שווה להשקיע בעגלת אחים לתקופה של חצי שנה או פחות ..
    אבדוק את עניין הטרמפיסט, מקווה שזה יסתדר ויתאים. כל כך אוהבת את ההרטן שקשה לי לוותר עלייה ...
    על איזה טיולון (לתינוק הגדול) תמליץ, שגם נשכב אם ירצה לישון, נוח ללכת איתו בדרכים מאתגרות, קל לנשיאה, קומפקטי אבל יציב, עם גגון מגן מהשמש ושיכנס יחד עם ההרטן לרכב .. ? יש כזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה .......... - תגובה

קובי סופר
    02/05/2016

שלום,

לגבי הטיולון, האמת שאין כזה. עם קיפול קומפקטי היויו יכולה להיכנס יחד עם הרטן. היא נוחה להליכה אך בשטחים מאתגרים היא לא יעילה. יש את איי בי סי דיזיין אביטו שהיא מיני הרטן אך קיפולה יחסית גדול ואני לא רואה איך היא תיכנס יחד עם הרטן לרכב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה .......... - תגובה - תגובה

קובי סופר
    02/05/2016

ודרך אגב, אני גם הייתי במצבך, ילד בן שנה וחצי ותינוקות. פשוט הלכנו עם מנשא קשירה עם התינוקות, הילד ישב בהרטן עד שגדל טיפה. כן היה טיולון של מקלארן כשהלכנו יחד. בשורה תחתונה לא הזדקקנו לעגלת אחים/תאומים. כשהגדול גדל הוא עמד על מדרך של חברת לאסקל שכן מתחבר להרטן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו