מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המשך התלבטות פריאם הרטן פג פרגו...אולי משהו אחר?פז07/05/2016
שוב שלום,
כתבתי לך לפני מספר שבועות לגבי הסייבקס פריאם והמלצת לי ללכת לראות את ההקטן אז בהמשך להמלצתך נסעתי עד המרכז (מאזור הצפון הרחוק) כדי לראות את הרטן וי אי פי
היא בהחלט נראת עגלה יציבה וטובה מאוד אבל היא ממש מאסיבית לי וכבדה...מאוד דומה לפג פרגו שהיא גם עגלה מעולה אבל ממש היה לי קשה לדחוף אותה...
הלכתי לראות גם את המוצי ...היא הייתה בסדר אבל לא יותר מזה...
שוב נשארתי רק עם הסייבקס...
אהבתי שהיא גבוהה שהטיולון ארוך וגדול ושקל לקפל...
אבל לקנות עגלה במחיר כזה שמיוצרת בסין קצת מפחיד אותי...
המליצו לי על המאמס אנד פאפס ארמדילו פליפ xt
אבל הבנתי שגם היא מיוצרת בסין
אני מחפשת עגלה טובה אין כאן עניין של תקציב..
פשוט ההרטן כבדה לדחיפה ומאסיבית לי ובדיוק מאותה סיבה לא בחרתי בפג פרגו...(בפג פרגו הטיולון גם מאוד קצר)
לגבי הסל קל אמרת לי שהקלאוד קיו כבד אבל רציתי אותו כי הוא נשכב ואז לא צריך להוציא את הילד לאמבטיה..
בקיצור, מה עושים? פריאם? ארמדילו? עגלה אחרת אולי?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המשך התלבטות פריאם הרטן פג פרגו...אולי משהו אחר? - תגובה
קובי סופר07/05/2016שלום פז,
לגבי הרטן VIP. היא בכלל לא כבדה בהליכה, להפך, זו אחת העגלות הכי כפיות לדחיפה. אולי התכוונת לכבדה במשקל? היא שוקלת קילו וחצי יותר מהפג אך אין מה להשוות מבחינת נוחות ניוד, הליכה, עליה במדרכות וכו'. לדעתי העגלה הכי נוחה לניוד שיש בשוק כיום. אני ממליץ לך לשים 6 ק"ג בהרטן VIP ולצאת מחוץ לחנות, לנסות ללכת, לעלות ולרד מדרכות ולעשות אותו דבר עם הפג או עם הפריאם.
הארמדילו פליפ ברמה הרבה יותר נמוכה מכל הדגמים שאת מתלבטת בינהם ולכן אני לא חושב שתאהבי אותה בכלל.
לגבי סל קל Q, זה נכון שזה אמור לחסוך הרכבת אמבטיה בתאוריה. אני ממליץ לגשת שוב לחנות, לשים 5 ק"ג בתוכו ולראות האם בכלל את יכולה להרים אותו מהרכב ולחבר בעגלה! מבטיח לך שזו משימה סופר קשה.
בכלל כל הרעיון הוא שהתינוקות ישהו באמבטיה וכשמתאפשר להשכיב על הבטן. המרחב באמבטיה הרבה יותר בריא לתינוק מאשר הצפיפות בסל קל. כמו כן הוא יקר ומהר מאוד צריך לרכוש מושב בטיחות ולכן לטווח קצר אני רואה בזה השקעה מיותרת.
לגבי הפריאם, אני עדיין חושב שהרטן וגם פג איכותיות יותר.
עגלה חדשה שהגיעהל ארץ, דומה לפריאם ברעיון אך לדעתי טובה יותר היא איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס. גם היא מיוצרת בסין ע"י חברה גרמנית אך אני חושב שהיא נוחה יותר בניוד, מערכת הקפיצים שלה טובה יותר, הקיפול קל יותר לביצוע. טיפה יותר זולה מהפריאם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה רבה....רק עוד שאלה קטנה
פז07/05/2016בפג פרגו הטיולון ממש קצר, הייתי אצל חברה שלי שיש לה את הפג והילד שלה עוד לא בן שנתיים בקושי נכנס בו (ולא מדובר בילד גדול בכלל)
ראיתי גם את הסלסה החדשה אבל לא אהבתי כי הטיולון לא נשכב לגמרי והטוסיק המצב שפיץ כזה...המוכר הראה לי גם את הממבה פלוס אבל משום מה גם היא נראתה לי כבדה...וקשה לקיפול.
מה בעצם החסרונות בסייבקס?
חוץ מהעובדה שהיא גדולה מאוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שוב תודה רבה....רק עוד שאלה קטנה - תגובה
קובי סופר07/05/2016שלום פז,
הטיולון של פג יחסית קצר.
בהרטן, בסייבקס ובממבה פלוס מדף הרגליים הוא חלק מהמושב בעוד שבפג זה חלק מהשלדה. לכן אני חושב שבגרמניות יותר נח יהיה לתינוק ובעיקר לתינוק גדול.
אני ממליץ על הממבה פלוס בעיקר בשל העובדה שהיא נשכבת למצב שטוח בשונה מהסלסה, הקיפול מאוד פשוט לביצוע, לדעתי הקל ביותר מבין השלושה.
לגבי הפריאם, היא צרה יחסית, הגגון די קטן בעיקר במצב שוכב, כמו כן אין לו פתח הצצה או איוורור. הקיפול די מסורבל אך אפשר ללמוד. במשקל היא לא שונה ממהרטן או מהממבה פלוס. בהשוואה להרטן והממבה פלוס מערכת הקפיצים שלה פחות איכותית.
המשקלים די זהים בין כל הדגמים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)