שאלה התלבטות בין עגלות אשמח לתשובה תודה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלה התלבטות בין עגלות אשמח לתשובה תודה
    מיכל
    08/05/2016

שלום רציתי לשמוע את דעתך לגבי עגלת מוצי igo האם היא טובה ועגלה נוספת אפהבייבי ויסטה, מה היתרונות והחסרות של כל אחת מהן ומה עדיף לקנות מבינהם?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה התלבטות בין עגלות אשמח לתשובה תודה - תגובה

קובי סופר
    08/05/2016

שלום מיכל,

לגבי מוצי, המושב צר ולדעתי לא ארוך מספיק, המושב לא שוכב למצב שטוח אבל די קרוב. בולמי הזעזועים שלה סבירים ולכן הניוד שלה קשה בדרכים מסוימות. הגגון קטן. מדובר בעיקר במוצר מעוצב ואופנתי, חזק ומאסיבי.
    מול הויסטה אני חושב שהיא עדיפה.

הויסטה כעת לא משווקת בישראל (אין יבואן). עד שלא ימצא יבואן חדש אני ממליץ לא לרכוש. בכל אופן חסרונה הוא במושב שלא נשכב למצב ישר ויש שקע במצב השכיבה.
    בסגנון שלה יש את איי.בי.סי דיזיין סלסה, היא יותר קלה במשקל, יותר נוחה לניוד, מתקפלת יותר קטן, בדיה איכותיים יותר בעיקר לאקלים הישראלי, יותר נוחה לתפעול.
    כמו כן יש גם את הממבה פלוס של אותה חברה שמציעה גם שכיבה שטוחה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה התלבטות בין עגלות אשמח לתשובה תודה - תגובה

קובי סופר
    08/05/2016

שלום מיכל,

לגבי מוצי, המושב צר ולדעתי לא ארוך מספיק, המושב לא שוכב למצב שטוח אבל די קרוב. בולמי הזעזועים שלה סבירים ולכן הניוד שלה קשה בדרכים מסוימות. הגגון קטן. מדובר בעיקר במוצר מעוצב ואופנתי, חזק ומאסיבי.
    מול הויסטה אני חושב שהיא עדיפה.

הויסטה כעת לא משווקת בישראל (אין יבואן). עד שלא ימצא יבואן חדש אני ממליץ לא לרכוש. בכל אופן חסרונה הוא במושב שלא נשכב למצב ישר ויש שקע במצב השכיבה.
    בסגנון שלה יש את איי.בי.סי דיזיין סלסה, היא יותר קלה במשקל, יותר נוחה לניוד, מתקפלת יותר קטן, בדיה איכותיים יותר בעיקר לאקלים הישראלי, יותר נוחה לתפעול.
    כמו כן יש גם את הממבה פלוס של אותה חברה שמציעה גם שכיבה שטוחה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו