מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מה ההבדל בין האטון קיו לבין האטון 4 של סייבקס?פז22/05/2016
שלום,
רציתי לשאול מה ההבדל בין האטון קיו לבין האטון שלוש או ארבע של סייבקס?
וכמו כן מה עדיף?
נוסף לכך,
הלכתי לראות את הממבה פלוס מאוד מצאה חן בעיני אבל הממגנון הידני שלה נהרס בחנות אחרי שבוע שהיה שם...
כמו כן היא כבדה...
אני הסתכלתי גם על הארמדילו פליפ xt
יש בה את כל מה שאני מחפשת
טיולון שנשכב 180 די ארוך
טיולון מסתובב לכיוון שלי
מתקפל ביד אחת
היא די קלה
אבל האמבטיה קצת קטנה...ונמוכה
אני שואלת את עצמי אולי לא כדאי להשקיע כל כך הרבה כסף בסייבקס פריאם שאני רוצה ...אולי כדאי לקנות עגלה זולה יותר שתיתן את אותן הפונקציות...
הרי שתיהן מיוצרות בסין לא?!
האם מבחינת איכות והשנים שהן יחזיקו לילדים הבאים יש הבדל? אולי כדאי כן להשקיע כסף אבל שהעגלה תישאר לשאר הילדים?
מה דעתך?
תודה שוב
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה ההבדל בין האטון קיו לבין האטון 4 של סייבקס? - תגובה
קובי סופר22/05/2016שלום פז,
שלום,
רציתי לשאול מה ההבדל בין האטון קיו לבין האטון שלוש או ארבע של סייבקס?
וכמו כן מה עדיף?
סל קלים זהים. הQ יותר מעוצב לאלו שרוכשים עגלה מעוצבת ולא רוצים שהמראה יהרס. אני לא רואה סיבה לשלם יותר על עיצוב ולכן ממליץ על ה- 4.
נוסף לכך,
הלכתי לראות את הממבה פלוס מאוד מצאה חן בעיני אבל הממגנון הידני שלה נהרס בחנות אחרי שבוע שהיה שם...
כמו כן היא כבדה...
לגבי מנגנונים שנהרסים, אין מה לעשות זה קורה בהרבה חנויות. מדובר בעגלות תצוגה שעוברות התעללות. אני לא יודע היכן ראית אבל זה בעיקר נפוץ בחנויות ענק כשאין תמיד שירות זמין אז קורה לא פעם שהלקוחות מנסים לתפעל ללא הדרכה ושוברים. כשניהלתי חנות בעבר, אחת לחודש היינו מחליפים עגלות גם יקרות ביותר. לגבי המשקל, המוצר כבד אבל תמיד צריך לקחת בחשבון שיש יחס בין מוצר איכותי למשקלו.
אני הסתכלתי גם על הארמדילו פליפ xt
יש בה את כל מה שאני מחפשת
טיולון שנשכב 180 די ארוך
טיולון מסתובב לכיוון שלי
מתקפל ביד אחת
היא די קלה
אבל האמבטיה קצת קטנה...ונמוכה
אני שואלת את עצמי אולי לא כדאי להשקיע כל כך הרבה כסף בסייבקס פריאם שאני רוצה ...אולי כדאי לקנות עגלה זולה יותר שתיתן את אותן הפונקציות...
הרי שתיהן מיוצרות בסין לא?!
שוב מדובר בסגנונות שונים. הפליפ אכן נמוכה, האמבטיה קטנה ולא תספיק עד גיל חצי שנה (בלידת קיץ לא חסרון כזה גדול). פחות מרופדת, פחות נוחה לניוד, המושב גם צר, יש רק 3 מצבי שכיבה/ישיבה. ושוב, ככל שיש פחות דברים אז המוצר קל יותר ולכן תמיד יהיה את היחס לבין טיב ואיכות המוצר למשקלו.
האם מבחינת איכות והשנים שהן יחזיקו לילדים הבאים יש הבדל? אולי כדאי כן להשקיע כסף אבל שהעגלה תישאר לשאר הילדים?
מה דעתך?
אני בעד להשקיע יותר כשמדובר בתינוק ראשון. גם בסין יש רמות גימור ואפשר ליצר מוצר בדולר ואותו מוצר בדיוק ב 10$, השאלה איפה היצרן החליט לחסוך וזו הבעיה הגדולה בסין, היצרנים שמייצרים שם כן בסופו של יום מייצרים שם כדי לחסוך כמה דולרים שבאים לידי ביטוי באיכות המוצר והבלאי המהיר יותר שלו.
אין לי ספק שבפריאם ובממבה חסכו פחות בהשוואה לפליפ.
תודה שוב
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)