התייעצות בנוגע לבחירת עגלה לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות בנוגע לבחירת עגלה לילד ראשון
    קסניה
    22/05/2016

שלום קובי,
    לאחר קריאה מרובה בפורום יצאנו לשטח לבדוק מספר עגלות (כולל אמבטיה) לילד ראשון שעתיד להגיע בסוף אוגוסט. מאחר ואנו גרים בקומה שניה ללא מעלית אחת הדרישות היא שהעגלה לא תהיה מסורבלת מדי כבדה מדי.
    כמו כן, שהטיולון יסתובב לשני הכיוונים ובמצב שכיבה יהיה ללא שקע, רצוי שתהיה אופציה לפתחי אוורור (רשתות)...
    חשוב לנו גם שהעגלה, הגלגלים שלה והבדים שלה יהיו איכותיים ולא "פלסטיקיים".

בסופו של דבר התכנסנו לארמדילו פליפ XT שהיתה הכי נוחה לתפעול, אהבנו אותה גם מבחינת המראה וגם ענתה פחות או יותר לדרישות שציינו.
    ראינו גם את ההרטן שמרגישים שהיא מאוד איכותית וגם אהבנו את נושא האחריות והטיפול אך מבחינת הקיפול והנשיאה נראתה מסורבלת מדי בשבילנו לצערי.

לבוגבו בי 3 שאני רואה שאתה ממליץ עליה לעתים כאופציה איכותית/משודרגת יותר לארמדילו יש אמבטיה שנראית לי רכה מדי וכן העגלה מאוד נמוכה.
    אנחנו מתכננים לראות גם את הממבה פלוס החדשה- האם לדעתך תתאים לדרישותינו?
    האם הארמדילו פליפ XT נחשבת עגלה לא מאוד איכותית מבחינת בדים/גלגלים? (שכן היא גם לא מהעגלות הזולות).
    עד כמה חשוב בעינייך עניין האחריות בעגלות ועד כמה הן נוטות להישחק ולהישבר (בשימוש עירוני סביר)? בהנחה שנרצה שהעגלה תשמש אותנו למספר שנים...

בהתחשב בנקודות שהעלתי אשמח אם תוכל לתת דעתך על הכיוון שלנו ולתת אופציות נוספות אם קיימות.

תודה מראש!!
    קסניה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות בנוגע לבחירת עגלה לילד ראשון - תגובה

קובי סופר
    22/05/2016

שלום קסניה,

לגבי הארמדילו פליפ, אכן אני חושב שהיא עונה לצרכים שלך.
    לגבי ההרטן, היא ליגה אחרת באיכות ונוחות לתינוק אבל כל אלו גורים למשקל כבד יותר ולכן תמיד חייב להיות השיקול בין נוחות ההורה לנוחות התינוק. היות ואת צריכים לעלות מדרגות לנוחות ההורה כאן יש משקל לא קטן בהחלטה ולכן אני חושב שהפליפ היא האופציה שתואמת את הצרכים.
    הממבה פלוס מאוד דומה להרטן ולכן קשה לי להאמין שתאהבו אותה.
    בוגבו בי, אני חושב שהיא נוחה יותר לניוד, היא גם קלה יותר, אישית אני לא רואה הצדקה לפער המחיר ולכן אני נותן להורים להחליט על סמך התנסותם במוצרים.
    לצערי אין אלטרנטיבות לעגלות אשר דומות לפליפ או לבי 3.

הפליפ עגלה סבירה בהכל אבל הכי פרקטית להורה. היא לא תתפרק ותחזיק לאורך זמן גם בהליכה עירונית וטיפה מעבר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי ההבדלים בין הבי 3 לפליפ XT...

קסניה
    23/05/2016

תודה רבה על התגובה המהירה והמקיפה :)
    אשמח אם תוכל להתייחס גם לנושא האמבטיה. האמבטיה בפליפ היא קטנה יחסית, ציינת בהודעה אחרת שהיא יכולה לא להספיק לגיל חצי שנה, מה עושים אם כך? ניתן לעבור לטיולון של הפליפ לפני כן? (לידת סוף אוגוסט).
    מה בנוגע לאמבטיה בבי 3?
    שתיהן מיוצרות בסין אני מבינה, מי לדעתך איכותית יותר?

כמו כן, יש לנו אפשרות לקבל עגלת קמיליון, לפחות לשלב האמבטיה. האם היית ממליץ על ללכת על האופציה הזו ולרכוש רק טיולון. אם כן טיולון של איזו חברה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי ההבדלים בין הבי 3 לפליפ XT... - תגובה

קובי סופר
    23/05/2016

שלום קסניה,

הטיולונים של הבי3 והפליפ מתאימים מגיל לידה כך שברגע שהאמבטיה לא נוחה אפשר כבר לעבור לטיולון. שתיהן מיוצרות בסין אך אני חושב שמערכת הקפיצים בבי טוב יותר. האמבטיה פחות איכותית לדעתי.

אני חושב שאמבטית הקמילון טובה בהרבה מאשר השניים אבל בתור טיולון כן אני ממליץ על טיולון דו כיווני. את שני הדגמים ניתן לרכוש גם כטיולון ללא האמבטיה ואולי באמת עדיף לפעול כך ולרכוש אחד מהם.
    אני לא ממליץ על טיולון אחר לעבור אליו בגילאי חצי שנה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו