המלצה על עגלה שניתן לרוץ איתה בחוץ

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על עגלה שניתן לרוץ איתה בחוץ
    ריטה
    04/06/2016

שלום,
    השאלה שלי היא לגבי ריצות בחוץ עם עגלה.
    אחרי הלידה, אני מתכננת להמשיך לרוץ בחוץ, אני רצה בתנאים נוחים, במסלול מסודר(פארק הירקון).
    על איזו עגלה היית ממליץ? מ׳ס הריצות שאני מתכננת זה בממוצע 4 בשבוע של שעה.
    משיתותי באינטרנט הבנתי שמה שחשוב זה שיהיו שלושה גלגלים גדולים, כשהקדמי ננעל.
    אשמח לעוד מידע שיש לשים לב וכמובן להמלצה על דגם/דגמים ספציפיים.

עוד דבר שהייתי רוצה זה שהעגלה תתאים לריצה ממש מהחודש הראשון.
    ואם ניתן כמובן כמה שיותר קלה(קומה ראשונה ללא מעלית). וכמה שפחות מסורבלת לקיפול.

תודה מראש ריטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה על עגלה שניתן לרוץ איתה בחוץ - תגובה

קובי סופר
    05/06/2016

שלום ריטה,

לצערי עגלות ריצה אינן קלות. רצוי שתהיה בעלת שלושה גלגלי אויר עם גלגל קדמי ננעל.
    בארץ הנושא לא מופתח מצד אחד ומצד שני יש את ההפחדות של עגלת 3 גלגלים מתהפכת ולא יציבה. לארץ יובאו עגלות בוב, מאונטיין באגי ובייבי ג'וגר. אני לא חושב שהן מיובאות כיום. את הבוב לדעתי עדיין ניתן לרכוש כי עד לא מזמן היא כן נמכרה בחנויות, כמו כן ניתן לחבר לה אמבטיה לניו בורן כך שתוכל להתאים מגיל חודש.
    מאונטיין באגי ובייבי ג'וגר שנמכרות כיום לא תוכננו לריצה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

ריטה
    06/06/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו