מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שאלות לגבי עגלת גואי כרום וטיולון תאומיםנועה09/06/2016
שלום!
יש לי ג'ואי כרום, הקטנטן בן חודשיים והאמבטיה כבר צפופה. הבעיה היא שהוא ישן רק על הבטן והטיולון לא נשכב לגמרי.
האם בשילוב מזרן (יש לי מזרון של cuddle co) ניתן להשכיבו על הבטן?
בנוסף - אני מחפשת טיולון אחים שיהיה קליל וצר דיו בשביל מעלית תל אביבית קטנה. יש לך המלצות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלות לגבי עגלת גואי כרום וטיולון תאומים - תגובה
קובי סופר13/06/2016שלום נועה,
לגבי ג'ואי שווה לנסות, אני מעריך שזה מאוד גבולי. לדעתי אבל תוכלו למשוך עוד עם האמבטיה, אפילו עד 4 חודשים (3-4 חודשים אלו הגלאים הכי נמוכים ששמעתי שהג'ואי הייתה צפופה).
לגבי תאומים, רק בייבי מונסטרס שרוחבה 65 ס"מ תתאים לכם, היא לא מהזולות אבל הרוחב הזה שווה כל שקל לדעתי. כל שאר עגלות התאומים רוחבן 75 ס"מ ומעלה. ישנן עגלות רכבת אך האורך שלהן יהיה מאוד בעייתי במעליות תל אביביות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
נועה14/06/2016אי מכירה את המונסטרס, אבל רציתי להמנע מרכישת עגלה נוספת והתכוונתי לשאול רק לגבי טיולון (בסגנון מקלארן, סייבקס, בייבי סייף ובטח קיימים טיולוני אחים נוספים).
מבין הטיולונים הנ״ל יש דגם מועדף? אתה יודע אם קיימים הבדלים ברוחב? הם נראים לי די דומים ולא הצלחתי למצוא ביקורות סבירות.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
קובי סופר15/06/2016שלום נועה,
הטיולונים מאוד דומים ולדעתי מבין כולם סייבקס מעולה וגם הבייבי סייף הוא מוצר יחסית טוב בעלות מאוד זולה. המקלארן יקרה מאוד ואני לא רואה סיבה לרכוש מקלארן כשאפשר בייבי מונסטרס כמעט באותו מחיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)