שאלות לגבי עגלת גואי כרום וטיולון תאומים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלות לגבי עגלת גואי כרום וטיולון תאומים
    נועה
    09/06/2016

שלום!

יש לי ג'ואי כרום, הקטנטן בן חודשיים והאמבטיה כבר צפופה. הבעיה היא שהוא ישן רק על הבטן והטיולון לא נשכב לגמרי.
    האם בשילוב מזרן (יש לי מזרון של cuddle co) ניתן להשכיבו על הבטן?

בנוסף - אני מחפשת טיולון אחים שיהיה קליל וצר דיו בשביל מעלית תל אביבית קטנה. יש לך המלצות?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות לגבי עגלת גואי כרום וטיולון תאומים - תגובה

קובי סופר
    13/06/2016

שלום נועה,

לגבי ג'ואי שווה לנסות, אני מעריך שזה מאוד גבולי. לדעתי אבל תוכלו למשוך עוד עם האמבטיה, אפילו עד 4 חודשים (3-4 חודשים אלו הגלאים הכי נמוכים ששמעתי שהג'ואי הייתה צפופה).

לגבי תאומים, רק בייבי מונסטרס שרוחבה 65 ס"מ תתאים לכם, היא לא מהזולות אבל הרוחב הזה שווה כל שקל לדעתי. כל שאר עגלות התאומים רוחבן 75 ס"מ ומעלה. ישנן עגלות רכבת אך האורך שלהן יהיה מאוד בעייתי במעליות תל אביביות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

נועה
    14/06/2016

אי מכירה את המונסטרס, אבל רציתי להמנע מרכישת עגלה נוספת והתכוונתי לשאול רק לגבי טיולון (בסגנון מקלארן, סייבקס, בייבי סייף ובטח קיימים טיולוני אחים נוספים).

מבין הטיולונים הנ״ל יש דגם מועדף? אתה יודע אם קיימים הבדלים ברוחב? הם נראים לי די דומים ולא הצלחתי למצוא ביקורות סבירות.

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

קובי סופר
    15/06/2016

שלום נועה,

הטיולונים מאוד דומים ולדעתי מבין כולם סייבקס מעולה וגם הבייבי סייף הוא מוצר יחסית טוב בעלות מאוד זולה. המקלארן יקרה מאוד ואני לא רואה סיבה לרכוש מקלארן כשאפשר בייבי מונסטרס כמעט באותו מחיר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו