מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מזרן למיטת תינוק - אשמח לעזרתךמיכל24/06/2016
שלום קובי אשמח לעזרתך !
ביצעתי הזמנה של חדר תינוקות, ובהזמנה ביקשתי מזרן נושם של ליטף סליפ לי דו. כשההזמנה סופקה שמתי לב שעל המזרן עצמו לא רשום בשום מקום את החברה או הדגם... שוחחתי עם החנות ונאמר לי שזה המזרן של בייבי קינג בודאות ושלפעמים מגיע ללא תווית עם שם החברה או הדגם.
מצרפת תמונה של התווית היחידה שנמצאת על המזרן.
אודה לך מאוד אם תוכל לאשר לי שאכן מדובר במזרן שהזמנתי ושלא מרמים אותי ....
המון תודה מראש !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מזרן למיטת תינוק - אשמח לעזרתך - תגובה
קובי סופר24/06/2016שלום מיכל,
צר לי אבל זה לא סליפ לי דו או מזרן של ליטף. כל מזרני ליטף מגיעים עם טיקט החברה, אזהרות, סימון של תו תקן וכו' (אלו דרישות מכון התקנים).
אני מצרף קישור לתמונה של איך אמור להראות מזרן של ליטף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך מאוד !
מיכל24/06/2016אני מאוכזבת והמומה! באמת המון תודה לך. בהחלט אחזור לחנות ואדרוש את כספי בחזרה !!
אני רוצה לקנות (בחנות אחרת כמובן) במקום את הסליפ לי אייר של ליטף, מה דעתך עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מודה לך מאוד ! - תגובה
קובי סופר24/06/2016שלום מיכל,
כמוך גם אני מזועזע. האייר טיפה יותר טוב מהדו לדעתי ואני ממליץ עליו יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו חנות מכרה לך את המזרן הזה?
בני07/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מזרן למיטת תינוק - אשמח לעזרתך - תגובה
קובי סופר08/07/2016שלום מיכל,
מחברת ליטף ביקשו לשאול באיזה חנות מכרו לך מזרן ליטף וסיפקו את המזרן שצילמת. אם אינך רוצה לחשוף בפורום תוכלי לענות לי בהודעה פרטית בדף הפייסבוק שלי: בייבי בוס
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לבעיית המזרן שרכשתי
מיכל10/07/2016קובי שלחתי לך הודעה פרטית בפייסבוק.
אני לא אחשוף את שם החנות כאן בפורום כי חשוב מאוד לציין שהם היו באמת הוגנים איתי בכל שלב (רכשתי משם את כל המוצרים לתינוק). מסתבר שהטעות היא של מוכרת מתחילה שעובדת שם וברגע שחזרתי מנהל החנות זיכה אותי על המזרן בשניה וללא שום היסוס. כלומר הטעות נעשתה לא מתוך כוונה לרמות או לעבוד עליי, אלא מתוך בורות של מוכרת חדשה.
אני רק אומר למסקנה שלא משנה מה, תמיד צריך לבדוק את כל מה שמקבלים ולראות את המוצר בעיניים לפני שמשלמים עליו. אם אין תווית אז פשוט לא לרכוש או לקבל את המוצר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב המון תודה לך
מיכל10/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)