עזרה בבחירת עגלת תינוק לילד שני

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת עגלת תינוק לילד שני
    יעל
    26/06/2016

היי,
    אני חודש וחצי לאחר לידה שניה. כרגע משתמשת בעגלת ברייטקס בי אגיל, שבכל הקשור לאמבטיה היא מצויינת, אבל אני לא אוהבת את הטיולון שלה משתי סיבות: האחת שהמרכב לא מתהפך והשניה והקריטית היא ששינוי מצבי הגב מתבצע באמצעות שרוך וזה מאוד לא נוח לי.
    בראש ובראשונה אני מחפשת עגלה שהנסיעה בה תהיה נוחה וקלה ושתהיה לה עבירות טובה (מהבחינה הזו הברייטקס מצויינת- נוסעת מעולה, ניווט ביד אחד קל מאוד אפילו עם ילדה וטרמפיסט), שמרכב הטיולון יתהפך וששינוי מצבי הגב יתבצע באמצעות לחצן (ולא כמו הבוגבו קמיליון שמשכיבים את כל הטיולון אלא שרק הגב יורד) ושתהיה קלה.
    לאחר חפירות ברשת מצאתי 3 דגמים שאני מתלבטת ביניהם- גרקו איבו xt, ג'ואי כרום דלוקס, מאמס אנד פאפס ארמדילו פליפ xt .
    אציין כי יש הפרשים במחיר בין דגם לדגם ואני תוהה למה- האם בגלל המותג או בגלל שבאמת הג'ואי שזולה יותר היא טובה פחות. בקיצור האם שווה להשקיע במאמס אנד פאפס או להסתפק בג'ואי או גרקו (כשהכי חשוב לי זה נסיעה חלקה וקלה).
    לגבי הגרקו איבו- קראתי ברשת שהיא לא נוסעת טוב, שיש לה גלגלים מפלסטיק, לא נוסעת חלק ומרעישה במדרכות. השאלה האם זה כך גם בדגם החדש xt (הבנתי שבדגם הזה שיפרו את הגלגלים).
    תודה מראש וסליחה על החפירה, אני לא רוצה לקנות שוב עגלה שלא אהיה מרוצה ממנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת עגלת תינוק לילד שני - תגובה

קובי סופר
    26/06/2016

שלום יעל,

אכן גרקו איבו XT על אף השם הדומה לאיבו היא שונה לחלוטין בכל הנוגע לניוד. הXT תוכננה לשוק הרוסי שבו יש צורך בהליכות בשבילים ושלגים ולכן העבירות שלה היא דווקא טובה מבין כל שלושת הדגמים שציינת. מצד שני בגלל סוג הגלגל ומערכת הקפיצים היא מאוד כבדה, לכן השיקול שלך צריך להיות התנאים: אם יש צורך לעלות מדרגות, תא המטען לרכב, נסיעות בתחבורה ציבורית וכו'.
    הכרום DLX מאוד דומה לXT. טיפה פחות נוחה לניוד אבל לתנאים של עיר היא מספיקה בהחלט. היתרון שהיא קלה בכ- 2 ק"ג וגם מתקפלת יותר קטן.
    הפליפ XT פחות נוחה משתיהן לניוד אבל עדיין לתנאי עיר היא בהחלט נעימה. היתרון הוא הקיפול הכי פשוט לביצוע, גודלה לאחר הקיפול ואיכות הבד והגגון העצום. מצד שני היא יקרה יותר. משקלה כמו הכרום.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו