יויו, בובו או נאנו - המלצה לגבי עגלה מתקפלת רק כשצריך

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• יויו, בובו או נאנו - המלצה לגבי עגלה מתקפלת רק כשצריך
    אני
    26/06/2016

מחפשים עגלה מתקפלת - יש לנו את הבוגבו בי, מאודדד מרוצים. מחפשים משהו שיהיה בנוסף/לשלב מאוחר יותר/סבתא. לא משהו בשימוש יומיומי.
    אני מבינה שיויו זה הדבר בערך. כנל המחיר. אני מאוד אוהבת את היבואן אז קצת משוחדת. אבל מעבר לזה - על מה אתה ממליץ?
    שוב - לא עגלה עיקרית.
    מחפשים מתקפלת - טיולים, נסיעות (בגאז' מלא), קל לסחיבה (לא ילד יחיד...)
    מניחה ששלושתן זהות פחות או יותר בגודל/משקל/גובה ידית - תקן אותי אם אני טועה.
    אז מה מומלץ?
    תודה!

אגב - פגוש לא מעניין אותי. חשוב לי שכיבה כמה שיותר. אם אני לא טועה על אחד מהם אפשר לחבר סלקל - יש לנו את הצ'יקו - אם זה אפשרי אחלה, אם לא זה ממש לא חשוב. מה גם שהן ככ קלילות... לא יודעת אם להניח עליהן סלקל זה משהו שאעשה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יויו, בובו או נאנו - המלצה לגבי עגלה מתקפלת רק כשצריך - תגובה

קובי סופר
    26/06/2016

שלום,

לגבי סל קל, רק ליויו אפשר לחבר אבל לא של צ'יקו.
    לגבי שכיבה, רק הבובו שוכבת למצב ישר, הננו והיויו עד מצב אמצע כמעט שוכב.
    לגבי איכות אני מניח שהיויו והננו יותר איכותיות, קשה לדעת לגבי הבובו נכון להיום כי היא מאוד חדשה בשוק אבל לפעמים מחיר מעיד גם על איכות.
    אני ממליץ יותר על היויו לעומת הננו בעיקר בגלל הגגון. כמו כן הבובו עולה פחות מחצי ממחיר היויו, היות וזו עגלה שנייה שלא תשתמשו בה יותר מדי אולי שווה לשקול את החיסכון העצום. באופן כללי אני חושב שהיויו יותר איכותית אבל לא בטוח שההבדל מצדיק מחיר של יותר מכפול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו