התלבטות ברכישת עגלה להורים גבוהים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות ברכישת עגלה להורים גבוהים
    ג'ני
    26/06/2016

קובי שלום,
    לאחר עיון בהמלצותיך ובהמלצות בכלל ראינו את עגלות
    ממבה פלוס וסלסה של איי בי סי.
    בגדול, עגלות מדהימות, ומתאימות בכל הפרמטרים עד
    שהגעתי לקיפול.
    הקיפול של הסלסה מאוד לא נוח, של הממבה יותר טוב,
    אבל שתיהן כבדות!

ג'ואי כרום טובה יותר, אבל נפסלה בגלל שהטיולון קטן.

נשארנו עם האיה בייבי דגם טורנדו ודגם ולנסיה, ועגלה
    נוספת שראיתי במקרה - גו בייבי דגם ויולה.

הויולה מאוד נוחה, גבוהה, הקיפול והמשקל שלה מעולים, יש לה הצללה טובה.
    הבדים ואיכות החומרים פחות טובים מהממבה, אבל בעיני
    נוחות ומשקל יותר חשובים.

האיה בייבי גם התאימה יחסית, אבל בגלל מחירן הזול יחסית
    של כל העגלות שציינתי, אני מפחדת שיש, קאטץ' שאני
    מפספסת.
    אשמח שתאיר את עיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות ברכישת עגלה להורים גבוהים - תגובה

קובי סופר
    26/06/2016

שלום ג'ני,

הולנסיה כבדה יותר מהסלסה או הגו בייבי ויולה וטורנדו. היא שוקלת בערך כמו הממבה פלוס. איכות הבדים בהחלט לא מהגבוהות. כמו כן בעבר היה אחוז תקלות גבוהה אני לא יודע איך זה נכון להיום. לכן אני פחות ממליץ על הולנסיה.

לגבי ויולה וטורנדו. זו אותה עגלה פחות או יותר, יבואנים שונים וכל אחד עושה את השינויים הקטנים שלו. בפועל אותו מוצר. החסרונות המרכזיים הם: רוחב שלדה של 66 ס"מ, מקשה מאוד במעבר במקומות צרים, כפי שציינת נושא בדים, כמו כן מצבי הטיולון לא טובים בעיני. ממצב שכיבה המצב הבא הוא כמעט ישיבה כאשר תינוק חייב מצב ביניים. הביניים בשני הדגמים יותר קרוב לישיבה מאשר לשכיבה. שמעתי על כך תלונות ממשתמשים ולכן איני ממליץ עליהם.

חייבים להבין שמוצר קל נעשה מפחות חומרים, חומרים פשוטים יותר, בדים דקים יותר, קפיצים פשוטים וכו'. אי לכך סביר שאיכות המוצר תהיה פחותה ואילו אחוז התקלות יהיה גבוהה יותר. זה לא קאטץ' אלא דרכים של יצרנים להנות מהכל, לשלם בחו"ל פחות על מוצר ולמכור מוצר קל מבחינת משקל. כאן זה כבר שיקול שלכם, החיסכון הכספי, נוחות תפעול, נוחות התינוק. מה בא קודם? ברגע שתסננו כך יהיה לכם יותר קל להחליט. לצערי אין עגלה שעושה את הכל. הרטן שגם המלצתי עליה ואני מייבא אותה לארץ דוגלים בדבר אחד, לייצר את המוצר הכי טוב, הכי נח, הכי בטוח לתינוק. כל השאר בא לאחר מכן ולבסוף הם מסיימים עם מוצר כבד מאוד. לכן הממבה פלוס היא מוצר דומה ששוקל פחות אבל עדיין יותר מעגלה ממוצעת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה נוספת...

ג'ני
    27/06/2016

קובי שלום,
    תודה רבה על תשובותיך המהירות.

מה לגבי עגלה מדגם ?BREVI OVO

מבחינת כל הפרמטרים - גובה, איכות חומרים, נוחות נסיעה, משקל,
    זויות שכיבה וישיבה, וכו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה נוספת... - תגובה

קובי סופר
    27/06/2016

שלום ג'ני,

היא מאוד דומה לסלסה רק כבדה ממנה ושוקלת כמעט כמו הממבה פלוס. מערכת הקפיצים ונוחות הנסיעה טובים יותר בסלסה. ההצללה בטיולון הסלסה טובה יותר.
    כמו כן הסל קל שמגיע איתה לא מהמומלצים שיש.
    היא גבוהה. החומרים טובים למעט הגלגלים שעשויים פלסטיק.
    באופן כללי היא לא מהמומלצות שלי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

ג'ני
    27/06/2016

למה הכוונה שהסלקל הוא לא מהמומלצים? מאיזו בחינה?
    בסלסה מה שהפריע לי זה שהקיפול לא נוח (סיבוב של איזה
    מן גלגל בטיחות כזה הנמצא על הידית ודחיפה של ידית האחיזה אפילו סוג של בכוח עד שהעגלה נסגרת)
    בעוד שבברווי הקיפול יחסית פשוט.
    הממבה נראה לי שיורדת מהפרק מבחינת תקציב.

בנוסף, ממה שראיתי בסרטונים, בברווי יש שכיבה מלאה
    בטיולון בלי השקע שיש לסלסה, האם אני צודקת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך... - תגובה

קובי סופר
    28/06/2016

שלום ג'ני,

לסל קלים יש דירוג בטיחותי שניתן ע"פ מבחני ריסוק. ההמלצה היא שלסל קל יהיו לפחות 4 כוכבי בטיחות מתוך 5 ולסל קל של ברווי אין. אי לכך איני ממליץ עליו.

לגבי הקיפול, אני מייבא את עגלות הרטן. דגם הוי.איי.פי של החברה מתקפל ממש כמו הסלסה מבחינת מנגנון הקיפול. הכל עניין של תרגול והסבר נכון. אם יסבירו לכם נכון בחנות כיצד לקפל את תראי שאת תעשי זאת ללא כח או מאמץ.

לגבי ממבה, יולי זו תקופת מבצעים. אני יודע שברשתות מסוימות כיום, או שמוזילים את המוצר, או מחלקים סל קל או נותנים חדר מתנה על עגלות יוקרה. לא יודע לומר אם זה תופס על הממבה פלוס אבל שווה לנסות אם אהבתם וזהו רק עניין תקציבי.

לגבי שכיבה בברווי, היא שוכבת בדיוק כמו הסלסה עם שקע ושוב, במצב שכיבה הגגון ממש קטן ואינו מצל כמו שציך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו