מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה ראשונה - התלבטות בהמשך להמלצותאלונה27/06/2016
קובי בוקר טוב,
בתשובתך הקודמת המלצת לבדוק את עגלת הרטן. יש דגם ספציפי שמומלץ?
יש עוד סוגי עגלות מומלצות? אני שומעת המון דעות מבלבלות והמלצות מגוונות - אינגלזינה, בייבי ג׳וגר מיני סיטי. ראיתי פה גם את המלצתך לארמדילו פליפ
להזכירך, אנחנו התרשמנו מהפג פרגו book plus pop up. ציינת שזה אכן הדגם הכי מומלץ של פג, אבל השאלה אם הפג בכלל מומלצת? האם אינה גדולה / כבדה/ מסורבלת מדי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה ראשונה - התלבטות בהמשך להמלצות - תגובה
קובי סופר27/06/2016שלום אלונה,
לגבי הרטן, כל הדגמים זהים למעט הבדלים בשלדים. מאוד תלוי הצרכים. לדוגמא: שלד וי.איי.פי בנוי לצרכים עירוניים פלוס. דגמי הרייסר או הסקיי גם בנויים להליכות בשטחים קשים כמו: אבנים, שלג, חול ים, יערות.
לגבי המלצות: תמיד יש אבל עגלה זהו דבר אינדיבידואלי. לא כל מה שמעולה לאחת טוב לאחרת. בייבי ג'וגר היא העגלה הכי נוחה להורה ולדעתי חלק גדול מאוד מזה בא על חשבון נוחות התינוק ולכן נשאלת השאלה מה אנו מעדיפים? אני מכיר המון שיעדיפו את הנוחות שלהם על פני הכל וזה בסדר. הפליפ היא כבר פשרה טובה של נוחות טובה יותר לתינוק אך עדיין לא מושלמת ועדיין יש נוחות טובה להורה. הבוק כבר יותר נוחה לתינוק מהפליפ אבל פחות להורה בהשוואה לפליפ כי היא כבדה וגדולה יותר בקיפול, האם היא מומלצת? לדעתי יותר מהג'וגר והפליפ, מעבר לחסרונות היא יקרה יותר וזהו עוד שיקול שאתם צריכים להכניס. ההרטן היא לדעתי שיא הנוחות לתינוק אבל היא כבדה ביחס לאחרות. אי לכך אתם צריכים להחליט מה ההעדפות. כמובן שזה גם משתנה בהתאם לתנאי מגורים, סוג רכב וכו'.
אני לדוגמא גר במושב כך שמשקל העגלה ממש לא משמעותי לי ולכן העדפתי את נוחות התינוק על פני הכל ולכן אני בעד ההרטן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)