מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה לילד ראשוןלולה30/06/2016
היי קובי,
מחפשים עגלה לילד הראשון. אנחנו שנינו גבוהים (אני 1.78 ובעלי 1.92), גרים בקומה 4 ללא מעלית..לא מתכוונים להעלות את העגלה הביתה בכל פעם אלא להשאירה ברכב- יונאי i20 עם בגאז' קטן יחסית.
אני צריכה ללדת בחורף, חשובה לי מאוד האמבטיה, נוחות הקיפול של העגלה, נוחות לילד ,נוחות לי וסל גדול..
ההתלבטות היא אם לקנות עגלה חדשה (אמבטיה +טיולון) רצוי עם אמבטיה שמתקפלת עם העגלה כמו בדגם החדש של פג.
או..להשאיר מחברה עגלה של פג, בוק פלוס- דגם של שנת 2013 (ללא אמבטיה מתקפלת) רק להתחלה ולאחר מכן לעבור לטיולון...
ממה שראיתי הבוק פלוס מסורבלת וקשה להכניס אותה לאוטו.
האם יש עוד עגלות שמתקפלות עם האמבטיה?
אם אשאיל מהחברה את העגלה על איזה טיולון תמליץ בהמשך?
אם אחליט לקנות עגלה חדשה מגיל לידה -על איזו עגלה תמליץ במקרה שלנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועל איזה סלקל תמליץ לנו?
לולה30/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עגלה לילד ראשון - תגובה
קובי סופר30/06/2016שלום לולה,
עניין הקיפול עם האמבטיה לדעתי מיותר. אני לא מכיר כאלו שהתעסקו עם זה כי זה עדיין דורש זמן והתעסקות שלא תמיד יש, בטח בחורף גשום או עם תינוק בוכה ברכב. פירוק האמבטיה מהשלדה לוקח שניה ולאחר מכן קיפול העגלה לוקח עוד כמה שניות ותוך 10 עד 20 שניות הכל ברכב. קיפול האמבטיה ואז קיפול העגלה יחד יקח זמן כפול וגם יהיה כבד להכניס הכל לרכב במכה אחת.
רוב ההורים מפרקים ושמים את האמבטיה בפנים הרכב והשלדה בתא המטען.
באופן כללי מרבית האמבטיות מתקפלות אך לא יחד עם השלדה כמו בפג.
הפג לא בעלת ידית מאוד גבוהה אך היא בגובה ממוצע שיכול להיות טוב לכם מומלץ לבדוק ולטייל איתה בחנות. ישנן עגלות עם ידית טלסקופית או עם גלגלים גדולים ואז הן גבוהות יותר. כמו כן לפג יש ברקס מרכזי מה שיגרום להורה גבוהה להיתקל בו מדי פעם בזמן הליכה.
הייתי ממליץ לכם לבדוק את דגם ממבה פלוס של איי.בי.סי דיזיין. העגלה תוכננה להורים גבוהים. האמבטיה גם מתקפלת בקלות וברכבים מסויימים אפשר לקפל את העגלה עם האמבטיה ולהכניסה לרכב. כמו כן ניתן לחבר עליה סל קל סייבקס שלדעתי הוא טוב יותר מהסל קל של פג
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)