מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין שני עגלות טובות hartan מול cybex priamלירון01/07/2016
שלום קובי,
מתלבטת בין 2 העגלות ,שתיהן תוצרת גרמניה..
מהיכרותך איזו עגלה יותר קלה לתנועה וניוד?
איזו תהיה יותר נוחה ונעימה לילד?
ובכלל מבחינת איכות (בד,שלדה,מזרן ) איזו לדעתך איכותית יותר?(דגש על קיפול וניוד)
תודה מראש על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין שני עגלות טובות hartan מול cybex priam - תגובה
קובי סופר03/07/2016שלום לירון,
היות ואני היבואן של הרטן אני די משוחד.
יחד עם זאת יכולתי לייבא המון מותגים שונים ובכל זאת בחרתי בהרטן בעיקר מסיבה אחת שהיא: 100% ייצור גרמני. הסייבקס לדוגמא הוא מותג גרמני שנרכש לפני כשנתיים ע"י חברה סינית ולכן הייצור שלה סיני והתכנון הוא גרמני-סיני.
בשאלת הניוד לדעתי ההרטן מנצחת וזה בעיקר אודות למערכת קפיצים מצויינת שאין בסייבקס וצמיג איכותי יותר. 2 המושבים נוחים ביחס לעגלות בשוק, ההרטן גם רחב יותר מהמקובל מה שמאפשר נוחות לתינוקות עם לבוש עבה בחורף. המעקה בהרטן מתכוון מה שמאפשר לתינוק לאחוז בו מבלי להתקדם אליו ולאבד את תמיכת הגב. לגבי משקל הן די זהות במשקל, להרטן יש כמה דגמים ודגם הVIP קל יותר, דגם הרייסר זהה לסייבקס ודגם הסקיי כבד יותר. לגבי תפעול, היות ומדובר במוצרים שנבנו בדגש על נוחות התינוק בשני המקרים נוחות הקיפול, הגודל והמשקל הם לא מהמושלמים אבל אני בטוח שכל אחד יכול להסתדר בקלות עם כל הדגמים. זה דורש תרגול קל ואחר כך הכל הולך חלק. כמו שאת מבינה אני בעד נוחות התינוק לפני הכל.
הבדים של הרטן טובים יותר מכיוון שהם מווסתים טמפרטורה. השלדה לדעתי חזקה יותר ובעיקר בשלדים הכבדים של הרייסר והסקיי וכאן נשאלת מהות השימוש מכיוון שהן תוכננו גם לטיולי שטח קיצוניים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)