התלבטות בין שני עגלות טובות hartan מול cybex priam

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין שני עגלות טובות hartan מול cybex priam
    לירון
    01/07/2016

שלום קובי,
    מתלבטת בין 2 העגלות ,שתיהן תוצרת גרמניה..
    מהיכרותך איזו עגלה יותר קלה לתנועה וניוד?
    איזו תהיה יותר נוחה ונעימה לילד?
    ובכלל מבחינת איכות (בד,שלדה,מזרן ) איזו לדעתך איכותית יותר?(דגש על קיפול וניוד)

תודה מראש על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין שני עגלות טובות hartan מול cybex priam - תגובה

קובי סופר
    03/07/2016

שלום לירון,

היות ואני היבואן של הרטן אני די משוחד.
    יחד עם זאת יכולתי לייבא המון מותגים שונים ובכל זאת בחרתי בהרטן בעיקר מסיבה אחת שהיא: 100% ייצור גרמני. הסייבקס לדוגמא הוא מותג גרמני שנרכש לפני כשנתיים ע"י חברה סינית ולכן הייצור שלה סיני והתכנון הוא גרמני-סיני.

בשאלת הניוד לדעתי ההרטן מנצחת וזה בעיקר אודות למערכת קפיצים מצויינת שאין בסייבקס וצמיג איכותי יותר. 2 המושבים נוחים ביחס לעגלות בשוק, ההרטן גם רחב יותר מהמקובל מה שמאפשר נוחות לתינוקות עם לבוש עבה בחורף. המעקה בהרטן מתכוון מה שמאפשר לתינוק לאחוז בו מבלי להתקדם אליו ולאבד את תמיכת הגב. לגבי משקל הן די זהות במשקל, להרטן יש כמה דגמים ודגם הVIP קל יותר, דגם הרייסר זהה לסייבקס ודגם הסקיי כבד יותר. לגבי תפעול, היות ומדובר במוצרים שנבנו בדגש על נוחות התינוק בשני המקרים נוחות הקיפול, הגודל והמשקל הם לא מהמושלמים אבל אני בטוח שכל אחד יכול להסתדר בקלות עם כל הדגמים. זה דורש תרגול קל ואחר כך הכל הולך חלק. כמו שאת מבינה אני בעד נוחות התינוק לפני הכל.
    הבדים של הרטן טובים יותר מכיוון שהם מווסתים טמפרטורה. השלדה לדעתי חזקה יותר ובעיקר בשלדים הכבדים של הרייסר והסקיי וכאן נשאלת מהות השימוש מכיוון שהן תוכננו גם לטיולי שטח קיצוניים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו